A testépítők étrendje minden napra ugyan az vonatkozik?
Embere válogatja, ha ugyan azt eszik mindig, kevesebbet kell foglalkozni a kalóriák számolásával és fehérjebevitellel, elég kevesebbszer, de egyszerre többet főzni. Persze szerintem jobb különböző forrásokat alkalmazni a mindennapokban, de egy precíz díéta kivitelezését könnyebb egy monoton étrenddel kivitelezni.
Magyarán, inkább kövess a mindennapokban egy flexibilis diétát (calories in/calories out), viszont ha pl. az első versenyedre készülsz és nem vagy biztos abban, hogy minden nap meg tudod precízen oldani a kaját, akkor mehet a monton étrend is.
Még versenyszinten sem, nemhogy hobbiszinten. Azért mert neten talál valaki egy minta étrendet még nem jelenti azt, hogy mindennap ugyanazt kell enni percre pontosan ugyanabba az időpontba. Ha utána jársz látni fogod, hogy mennyi jó fehérje, ch és zsír forrás van amiből összetudsz rakni egy célodnak megfelelő változatos étrendet.
Véleményem szerint ha mindennap ugyanazt ennéd abból teljes kiégés lenne egy idő után. Ez a testépítés nem atom fizika. Eddz jókat és egyél élvezettel ;)
Én szeretek jókat kajálni.Ha mindig ugyanazt enném,akkor előfordulhatna,hogy a végén nem lenne kedvem megenni az ételt.
Szeretek edzeni,és nem azért hogy kínozzam magam feleslegesen unalmas,monoton kajákkal.Hisz tényleg van rengeteg finom és egészséges étel.Hobbi szintem miért ne elvezném a táplálkozást,ha van lehetősegem rá.
"A testépítők étrendje minden napra ugyan az vonatkozik?"
Igen
"Pl ha reggel tojást délben csirkemellet esznek, az folyamatossan minden eggyes nap ismétlődik?"
de nem ezt jelenti, hanem a makrókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!