Egy ilyen fizikum naturálban elérhető?
2021. máj. 29. 02:21
11/11 anonim válasza:
6: Amikor én elkezdtem edzeni csak "mezei" szinten ami azt jelenti hogy edzettem rendesen de a kajára nem figyeltem oda rendesen, ettem zsírosat is ha úgy volt kedvem mint egy átlag ember, és karom volt mint a csávónak(még formásabb is) meg mellem is! Hasam viszont sokkal laposabb! Hozzá kell tenni hogy hál isten nehezen hízok... Igaz nem ittam kólát és cukros üdítőket csak vizet illetve édességet sem semmilyen formában! És volt egy erős fizikumom! Nem azt mondom hogy fúl izom és szálka...Kicsi zsír volt! 167cm/67kg voltam! Se nem vékony se nem dagadt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!