Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A konditermek miért tolódtak...

A konditermek miért tolódtak el ennyire ebbe a fitnesz irányba?

Figyelt kérdés
Igazi hardcore termek nincsenek már, alig találni olyat, ahol van legalább egy erőkeret.

2021. máj. 29. 00:50
 1/7 $$$$$ ***** válasza:
96%
Mert el vannak lustulva az emberek. És azok akik "divatbol,, edzenek nem edzenek szabad súlyokkal ( főként nem húznak fel és nem guggolnak). Ez nyilvan nem jó. De ez van. Szerencsere nállunk van 2 erőkeret is. De nemrég voltam egy másik teremben. Megkerdeztem hogy hol lehet itt felhúzni. 4 ember az se tudta mi az. Aztan az 5. közölte hogy az itt nem szokás😂😂.
2021. máj. 29. 02:44
 2/7 anonim ***** válasza:
78%

Mint laikus válaszolok: sokaknak nem a sport az életük, csak a hobbijuk. Valakinek kikapcsolódás, valakinek társaság, valakinek én idő. Inkább ezt a "divat" edzést csinálja, minthogy sorozatot nézzen és nassoljon. Ezen felül ha valakinek ez csak egy hobbi akkor nem fogja életvitel szerűen csinálni. Nem fogja pontosan számolgatni a kalóriát, mérni naponta a súlyát, felírni mit evett mikor, megenged magának néha egy kis csokit... Szóval ez a divat fitnesz cucc az, amit lemondások nélkül be tud illeszteni a saját életébe.

Mivel tudjuk, hogy kevés ember van, aki ebből él (testépítő, papírja van, versenyekre jár...) és több a fitneszt művelő így természetes, hogy a kereslet alakítja a kínálatot. Ha neked lenne egy konditermes vállalkozásod nem a haszon lenne a cél? Mivel keresel jobban: ha van 10 ember, akik rendszeresen lejárnak és profi testépítők vagy van 100+ ember, akik csak hobbi szinten művelik ezt?

2021. máj. 29. 07:00
 3/7 anonim ***** válasza:
80%
Divat fitnesz cucc? Én inkább a testépítést nevezném divatnak. A legtöbb ember csak át akarja mozgatni magát miután napi 8 órát üldögél egy irodában, és erre a fitnesz, a kardió gépek, stb a megfelelő, nem az, hogy emelgetik a súlyokat a kalóriákat számolgatva. És most nem a testépítés ellen akarok szólni, de a tény az, hogy az átlagembernek a fitnesz az ami kell, nem hobbiból, nem divatból, hanem egyszerűen az egészségük miatt, mert különben a napi mozgásuk kimerülne annyiból, hogy pisiszünetkor felállnak a gurulós székből.
2021. máj. 29. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Mert a világ éppen elbuzul
2021. máj. 29. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
85%
En meg nem lattam olyan termet ahol nincs erokeret 🤔 persze vannak gepek is a hobbistaknak meg lustaknak, de lega lehet edzeni mig libikokaznak a gepeken.
2021. máj. 29. 13:27
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

A fitneszirányzatnak most jó reklámja van, sok az elhízott/edzetlen ember, akiket marketingszövegekkel így könnyen be lehet csábítani a termekbe. Ezek az emberek pedig boldogan mennek, mert azt hiszik, hogy két hónap alatt csúcsformába lendülnek (sokan pedig csak fogyni akarnak).

Hozzáteszem, hogy nekem alapvetően nem lenne bajom azzal, ha valaki inkább kardiós feladatokat csinál, ha azokat keményen csinálja. Csak azt nem tudom megérteni, hogy mi értelme van pl. 5 km/h-val menni a futópadon.

2021. máj. 29. 15:40
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Kint UV sugárzás ér, az veszélyes. :D
2021. máj. 29. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!