Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha hívnak téged egy programra...

Ha hívnak téged egy programra akkor amikor az edzést tervezted, és mákor nem tudod megoldani mit mondasz?

Figyelt kérdés
Ez egy olyan sport ahol akkor mész amikor akarsz, és ezt tudják azok is akik hívnak. Csak ők telibesz*rják hogy te csak akkor érnél rá sportolni, ilyenkor mit tesztek? Focinál nincs olyan hogy akkor félbeszakítom az edzést és ott termek, kondinál meg igen, és ezt kb senki nem veszi figyelembe.
2021. máj. 26. 22:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
En heti 6x edzem (ppl) estenkent es egy nap pihenom van. Altalaban arra az egy napra rakok be mindent,de elerheto vagyok az edzes elotti 3 oraban is. Ha megsem oldhato meg, akkor belefer havi 1-2 edzes kihagyas,hisz nem vagyok profi sportolo. Persze,ha rendszeresen ez lenne,akkor nem orulnek neki es kozolnem,hogy maskor kellene osszefutni.
2021. máj. 26. 23:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Azt h nemmegyek. De adtol fugg milyen program. Egy jo csajsziert kimaradhat 1 edzes az 5bol 🤷‍♂️
2021. máj. 27. 13:00
 3/6 anonim ***** válasza:
34%

A programok sokkal fontosabbak. Az edzés egy életforma, egy nagyon hosszútávú dolog. Nem egy-egy alkalmon múlik. Még ha az ilimpiára készülnék hagyján.

Sokszor lehet pótolni, kicsit megerőszakolod magad, nagy kaland. Ha tudom előre akkor odaverem az előtte lévő napokat. Ha nem tudom, akkor az utána következő napokon halok meg. Esetleg beiktatok egy plusz edzést, amivel pótolom a hiányérzetet.

2021. máj. 27. 16:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Én mar tulvagyok azon a koron,hogy random odaszólnak:félóra múlva tali a palyán.

Dolgozok,család,mellekállás.

Szval előre meg szoktuk beszélni.Akkor be tudom osztani,van előtte edzés,vagy előzőnap stb,vagy ha egyeb okok miatt nem tudok menni,akkor azt jelzem.Pld Nevnap,családi esemény ilyesmi.

2021. máj. 27. 19:10
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
Kishaver, a barátok haverok szép lassan mind elkopnak, jusson eszedbe majd 10-20 év múlva
2021. máj. 28. 09:45
 6/6 anonim ***** válasza:
#5 ez így igaz....marad melletted max 2-3 ember, akire lehet mondani, hogy barát. A többi csak ilyen ismerős/''haver''.
2021. máj. 28. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!