Honnan ered az a tévhit hogy kell konditerem egy jó formához?
Figyelt kérdés
Fiam itthon edz, fegyencedzést csinálja, saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve. Emellett minden reggel és este iszik zöld yumbot,és glutamint. Osztálytársai terembe járnak, tizedannyira sem néznek ki úgy mint ő, ő már szépen formásodik.2021. máj. 24. 23:50
2/12 anonim válasza:
Unalmas vagy már tévhites "troll".
3/12 anonim válasza:
fegyencedzést csinálja, saját testsúlyos gyakorlatokkal kiegészítve.
NAGYON JÓ 🤣🤣🤣
4/12 A kérdező kommentje:
Irigykedtek?
2021. máj. 25. 00:48
5/12 MadSeal válasza:
Na de glutaminnal nem éér. Rám 10 kg izom jött fel abban a pillanatban, amint kifizettem a pultnál. Gondolkoztam egy kis BCAAn is, de már ígyis striásodott a vállam, talán a jövő hónapban azt is veszek.
7/12 Pruty válasza:
A saját testsúlyos troll
Amúgy, és tudom hogy troll, de kimondta hogy otthon/parkban nem lehet fejlődni. Legfeljebb lassabban.
8/12 anonim válasza:
Nem tévhit, hanem rejtett reklám, marketing.
9/12 anonim válasza:
Az én fiamnak tízszer jobb formája van, mint a te fiadnak! Ő kettlebellel, szójafehérjével, kreatin pezsgőtablettával és csirkefarháttal pattintotta ki magát. Júniustól beíratom spinning tréningre is, hogy a kardiója is meglegyen. Na ehhez mit szólsz, te fegyenc?
10/12 anonim válasza:
Tv-ben,kitalálta pár hülye a sok tv-néző meg megy utána mint a birka .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!