Kinek hogy all a nyari forma? :)
Figyelt kérdés
Nekem ez eluszott :D marad a jovo2021. máj. 9. 19:18
2/24 anonim válasza:
Szokásos megkezdett tömlőssajt, amire középen ráléptek forma. Kicsit lapos, kicsit puha, vizes is vagyok, de jóvanaz szabadstrandra.
Annyira nem fos amúgy. :)
3/24 anonim válasza:
Tavaszi versenyszezon közepén mégis milyen lenne🤦
4/24 anonim válasza:
En mindig ugyanazt tartom kb evek ota, kicsit se izgat h nyar jon. Igyis ugyis mindig edzek.
5/24 anonim válasza:
Ugyanolyan a forma mint télen vagy tavasszal.Mindig próbálok fejlődni,nem lustulok el vagy hagyok ki edzéseket csak azért mert ősz van.
6/24 anonim válasza:
Hát én úgy vagyok vele hogy kell a vízbe bálna is :)
7/24 anonim válasza:
Már csak pár kiló és full szálkás leszek
8/24 anonim válasza:
idén ezt elbasztam, tavaly is. jövőre meg se próbálom.
9/24 anonim válasza:
home office forma az idei nyári forma
első blikkre hasonlóan fest, mint eddig, a strandon nem fogják kiszúrni, de én érzem, hogy a korábbiakhoz képest mennyivel gyengébb vagyok (különösen állóképesség terén)
10/24 anonim válasza:
Én csapatom a tömegelést, most 86 kilónál elvagyok, bár nekem jobban bejön a nagy erős test mint a szálkás izmos, bár a lányok nagyrésze nem gondolja így de sebaj magamért edzek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!