Szerintetek ebből lehet még valami forma? (kép)
El vagyok keseredve, a személyi edzőm elkezdett győzködni, hogy innen már nem nagyon fogok tudni fogyni (rengeteget fogytam), és erősödni sem kell nagyon. Nekem ez viszont még bőven nem elég, ráadásul szeretem az érzést, hogy egyre erősebb vagyok, de amikor felhozom, hogy szeretnék még legalább 12-14 kilót fogyni, izmot építeni, akkor a haját tépi. Tényleg szeretnék egy olyan formát, amin látszik, hogy sokat dolgoztam rajta, de nem tudom van-e erre esély.
Amúgy kiváncsi vagyok, hány kilónak tippeltek, 170 centi magas vagyok.
Persze, hogy lehet. Megfelelö étkezéssel, testmozgással nagyon csinos leszel.
Megjegyzem, ezen a képen sem vagy ronda.
1. igen, én sem gondolom egyáltalán, hogy vékony lennék, tulajdonképpen ez a kép aznap készült, mikor először mertem megjelenni ujjatlanban emberek előtt :D :D (és azt is csak azért, mert tudtam, hogy testépítők között vagyok, és pont nem érdekli őket, hogy miben vagyok - ennek ellenére addig mindig valami lógós cuccban toltam :D)
2. köszönöm, igyekszem. itt értem el azt a határt, amiről azt gondoltam, hogy úgy-ahogy vállalható...az edző szerint meg ez már jó, ne legyek irreális. elég furi.
3: mondjuk egy edzőnek nem a saját igényeire kellene formálnia a klienst, hanem arra amire a kliens akarja. Képről nézve ez már egy egészséges forma, de azért bőven van mit fogyni, még ha nem is 14kg-t. Ha a haját tépi és annyira ellenzi, akkor bennem felmerülne a kérdés, hogy nem ért annyira a szakmájához, hogy innen tovább segítsen érdemben.
4: trollkodáshoz ész is kell, nem csak bugyuta alpári szitkozódás.
Nem tudom honnan indultál, de ezzel már abszolút nem kell szégyenkezned ujjatlanban. :)
73-75 közé saccolnám.
Amúgy teljesen érthető, hogy megtetszett a dolog, és nem akarsz leállni, de próbálj nem beleesni egy testképzavarba. Ebből 12-14-et ledobni az tényleg a nagyon lepucolós kategória. Elértél egy kb. átlagos alkatot, innentől dobd ki a métleget, aztán fogyj/izmosodj a tükör alapján.
Esély meg persze, hogy van, mindenkiben ott a bombaforma, csak ki kell hozni.
Persze, hogy lehet még fogyni, nincs lehetetlen.
Bizonyitsd be hogy nincs igaza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!