El vagyok keseredve, a személyi edzőm elkezdett győzködni, hogy innen már nem nagyon fogok tudni fogyni (rengeteget fogytam), és erősödni sem kell nagyon. Nekem ez viszont még bőven nem elég, ráadásul szeretem az érzést, hogy egyre erősebb vagyok, de amikor felhozom, hogy szeretnék még legalább 12-14 kilót fogyni, izmot építeni, akkor a haját tépi. Tényleg szeretnék egy olyan formát, amin látszik, hogy sokat dolgoztam rajta, de nem tudom van-e erre esély.
Amúgy kiváncsi vagyok, hány kilónak tippeltek, 170 centi magas vagyok.
30. köszi! :) de nem húz le egyébként (közben ezt a hosszú válaszomban leírtam, hogy kissé túloztam a kérdés feltevésekor), és nagyon jó edző. igyekezni fogok, meglátom mi lesz - lehet, hogy még őt is meglepem (mert azt azért tényleg mondja, hogy inkább ne tervezzem, hogy annyi kiló leszek, mint 17 évesen :) )
2021. máj. 25. 19:53
32/40 anonim válasza:
igaz én néztem el.
2021. máj. 25. 20:16
33/40 anonim válasza:
4 hét múlva újabb képet kérek
2021. máj. 25. 20:18
34/40 anonim válasza:
#29 te miről beszélsz? Másfél hónapja tette fel a kérdést...
2021. máj. 25. 20:42
35/40 anonim válasza:
A vallad alapján pasi vagy, az alakod alapján csaj. A Plank Sinatra-s póló sem segít, de mintha kebeltarto lenne alatta. Lányok viszont nem mondanak olyat, hogy “izmot építeni”, maximum a formasodas fogalmaig jutnak el. Aki nem, az titokban pasi akar lenni.
2021. máj. 26. 04:53
36/40 anonim válasza:
A másik a szőr. Valaha sok férfi szőrös volt, de újabban vannak genetikailag (vagy a női hormonnal teleszennyezett csapvíz miatt) szőrtelen, valamint gyantazott pasik. Meg csajruhában járók. Full izmos pasik csajszabású vékony pantos tank topban (mert valami meleg ize ezt tervezte Mailandban), vagy csak mert simán ízlésficamosak. De ha ezt megmondom a szemükbe, simán zokogva rohannak a (többnyire) jogi diploma nélküli “jogvédők”höz. A fogalmazásod viszont teljesen férfias. Ez történik, amikor pár hülye összezavarja a világot. Hogy nem lehet kort meg nemet írni? És akkor te tízévesezed le az embert. Te, aki sem a korodat, sem a nemedet nem vallalod.
2021. máj. 26. 05:05
37/40 anonim válasza:
Mondjuk a körmöd alapján csaj vagy, vagy csak egy srác, akinek a barátnője vágja a körmét. Miert kell nő létedre férfi testepitok szlengjeit használni? Izmot építeni/forma/egyre erősebb vagyok... Vicc!
2021. máj. 26. 05:15
38/40 anonim válasza:
Látom egy incel is ide talált.
2021. máj. 26. 06:21
39/40 anonim válasza:
Szerintem ez egy pali
2021. máj. 27. 06:27
40/40 A kérdező kommentje:
Jó, hát nem gondoltam, hogy még mindig ennyire látszik. Az átalakító műtétet már régebben csinálták, de azért a vállamból mégse tudnak lefűrészelni, ez van.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!