Szerintetek ebből lehet még valami forma? (kép)
El vagyok keseredve, a személyi edzőm elkezdett győzködni, hogy innen már nem nagyon fogok tudni fogyni (rengeteget fogytam), és erősödni sem kell nagyon. Nekem ez viszont még bőven nem elég, ráadásul szeretem az érzést, hogy egyre erősebb vagyok, de amikor felhozom, hogy szeretnék még legalább 12-14 kilót fogyni, izmot építeni, akkor a haját tépi. Tényleg szeretnék egy olyan formát, amin látszik, hogy sokat dolgoztam rajta, de nem tudom van-e erre esély.
Amúgy kiváncsi vagyok, hány kilónak tippeltek, 170 centi magas vagyok.
Most látom, szerintem jó az alak, fogyni még tudsz belőle, válts edzőt, mert ő a saját ízlésére akar formálni szerintem.
A tippem olyan 60-65 több nem hiszem hogy lehetsz. 12kgt fogyni úgy hogy izmot is akarsz építeni az úgy elég nehéz lesz, mert az izom adott nagyságban nehezebb, mint a zsír, úgyhogy ha te kisebb is leszel sem biztos, hogy kilóra könnyebb leszel.
Köszönöm a normális válaszokat.
A kép készültekor 76-77 kiló között mozogtam, úgyhogy voltak jó tippek és egyenesen egy telitalálat is :). Amikor elkezdtem dolgozni ezzel az edzővel, akkor 85-87 voltam, eredetileg pedig 115-ről indultam. Ma már nehezem tudom elképzelni, hogy akkora súllyal egyáltalán hogy tudtam megmozdulni, de ez más kérdés.
Kicsit talán eltúloztam, hogy az edző hogyan áll hozzá, igazából azt mondja, hogy 70 alá ne nagyon célozzak, és csak akkor forgatja a szemét, amikor a 62-64 kilót emlegetem. Egyébként tényleg ért hozzá, nagyon is, változatos edzéseket tart, figyelembe véve, hogy mire van szükségem, mert: tudom, hogy gúnyolódásból írta, aki írta, de igen, versenyzem, csak nyilván nem testépítés vagy bikini kategóriában, de nem is írtam ilyen célokat, azért a realitás talaján állok.
Azért tettem ebbe a kategóriába a kérdést egyébként, mert aki testépítéssel foglalkozik, általában jobban meg tud ítélni egy fizikumot, a másik meg, hogy nem ducitornát végzek, hanem különféle erősítő gyakorlatokat, amiben testépítő elemek, alapgyakorlatok is helyet kapnak, és tulajdonképpen ezeket élvezem a legjobban (felhúzás, guggolás, fekvenyomás), de 120 kilós szánt is tologatok, azt is élvezem. Van trx, Smith gép, trap bar munka, ezek sem a ducitornához tartoznak. Kézisúlyzókkal (nem 2 kilóssal, hanem 10 kilóssal bicepszezem), ez-barral vagy simán a tárcsákkal is dolgozunk. És még sok minden más.
A hozzá nem értő edzőt már otthagytam egyébként (aki egy nem naturál testépítő volt), mert agyatlanul mentem én is azzal, amit mondott, például élveztem, hogy milyen szuper, a lábtolón mennyit ki tudok tolni, és mikor ezt ő látta, a második óránkon élvezettel pakolta rá a tárcsákat, egészen 200 kilóig, amiből még megcsináltam elég sok ismétlést és jól is esett, bár éreztem, hogy ebből később gond lesz. Még egyéb lábazás után másnap persze alig bírtam megmozdulni, meg még 2 további napot nehézkesen. Szóval őt rövid úton otthagytam, de a mostani edzővel szerencsére minden tekintetben meg vagyok elégedve.
És igen, ettől függetlenül bebizonyítani, hogy nincs igaza, és 70 alatt is jó lesz az, mert a kajámat nem ő állította össze, nem szól bele, hogy hogyan eszem.
Azon amúgy meglepődtem, akik azt írták most sem rossz, köszi.
Jó, mondjuk talán ugyanannyian raknák a hányós smileyt, de ez van, viszont én magam sem gondoltam, hogy ez már valami, talán a kettő közé tettem magam, képtelen vagyok reálisan megítélni. Ezért is köszönöm Tyrannosaurus, hogy külön felhívtad erre a figyelmemet, mert hajlamos vagyok erre tuti, hogy sose legyek elégedett, de majd igyekszem reálisan megítélni a dolgokat (nem lesz könnyű).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!