Megteheti ezt jogosan az edzőterem?
Még a nagy lezárások előtt vettem egy fél éves bérletet, 80 ezer forintért, amiből kb. 2 hetet tudtam járni, mert jöttek is a lezárások. Mivel nem nyithatott ki a terem, ezért a bérletem befagyasztották.
Most, hogy május 3-ától kinyithattak, az én bérletemet is elindították, úgy, hogy védettségi igazolvánnyal nem rendelkezem, de ez a sales-est sem érdekli. Mondtam, hogy jelenleg még hadilábon állok azzal, hogy egyáltalán oltatok e vagy sem. Kérelmeztem, hogy fagyasszák be a bérletemet, amíg csak igazolvány útján látogatható a terem.
Ő erre azt mondta, hogy ilyenre nincs mód, hiszen ha nem alapbetegség miatt nem oltathatok, akkor ők ezt nem hajlandóak elfogadni, mivel csak orvosi igazolás fejében fagyaszthat bérletet.
Ez nálam eléggé súrolja a diszkrimináció fogalmát, főleg, ha All You Can Move tagként vettem volna a bérletet, és nem a központtól, akkor simán fagyaszthatnám mindenféle indoklás nélkül. Ilyen esetben fordulhatok fogyasztóvédelemhez? Augusztusig maradnak az igazolványos szabályozások, így, ha nincs rá megoldás, buktam 80 ezer forintot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!