Jövőhéttől aki 18 év alatti csak akkor mehet konditerembe, ha van sportigazolása?
Ellenzéki vagyok, de ez úgy megy, hogy aki nem töltötte ki, az Orbánékra bízta teljesen a döntést. Szóval az, hogy Orbán a kitöltők 65%-ra alapozva hozta ami 3% a lakosság körében (ezt így nem tudom, de hiszek neked). Akkor a 35% kivételével, ami nincs 3% sem, az vehető úgy, hogy a maradék 90 akárhány % meg Orbánékra bízta az intézkedést.
Én se töltötten ki, mert felesleges. Úgy is ez van amit Orbán akar. Az iskolanyitást is fogták a konzultációra, de akkor még nem is voltak zárva az iskolák.
Ez is olyan mint majd a 2022es választás, aki nem megy el szavazni, az "Orbánra szavaz".
Most is aki nem töltötte ki azt a kormány úgy veszi, hogy a bölcsekre bízza a döntést.
#3: tehát akkor ha én elmegyek egy földügyet intézni, amin vagyunk 300-an tulajdonosok, akkor mondhatom azt, hogy ha nincs meg a tulajdonosok 51%-nak a beleegyezése, hogy a többi azért nem írta alá a papírt, mert rám bízták a döntést? Rohadtul nem fog senkit sem érdekelni.
Ezt a nemzeti konzultációt érvényteleníteni kellett volna, és szégyellni, hogy alkalmatlanok vagyunk arra is, hogy az emberek véleményét kikérjük. Mert a legtöbben pont ennél a kérdésnél szakították meg a kitöltést, mert nem volt értelmes választási lehetőség. Ez nem konzultáció volt, hanem egy manipulatív fszság.
És mi van akkor ha oltva vagyok, erről van is papír, de kártyát még nem kaptam?
Akkor vajon mehetek vagy nem?
Találtam egy iylet kormány oldalon:
"A védettséget az igazolványon túl applikációval is lehet igazolni. Az applikáció az érintett azonosítását követően – az EESZT-ből szerzett adatok alapján – igazolja az érintett oltottságát. Az applikáció az oltott nevét, az érintett TAJ számát, az oltás idejét, a védőoltás típusát, a fertőzéssel szembeni védettség tényét vagy annak hiányát jeleníti meg."
Szoval sztem ha már oltva vagy akk itt is bent leszel.
Am most elolvastam a közlöny erre vonatkozó oldalát. Az igazolványt magát nem taglalja :)
Csak hogy a védettséget igazold.
Az 5ös sztem meht ha igazolni tudja de kártyája meg nincs.
Most abba ne menjünk bele hogy hamisithato-e, de a szöveg nem specifikalja hogy igazolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!