Tari Ádámtól ma vettem tömegnövelő étrendet. Kb. mikor fogja elküldeni? (Elsősorban az válaszoljon aki szintén vett tőle ilyet)
#10 és mitől lenne jobb ha mindenki a saját pénzén ülne?
#9 persze hogy nem kell hozzá elmenni, de egy sima kérdőívet elküld neki az alapján már neki lehet kezdeni.
Nem azt mondtam, hogy a saját pénzén üljön mindenki. Lehet költeni, csak ilyenekre nem érdemes. Nem érdemesebb spórolni házra/autóra/akármire? Mivel az emberek folyton a pénzhiány miatt sírnak, nyilván nem ez a legjobb út, tehát ezen az alapon jobb lenne, ha "a pénzükön ülnének".
Kérdező:
Örülök, ha elégedett vagy. Ha neked ez megért pénzt, akkor rendben van. Ettől függetlenül, ezek olyan információk, amiket azért nem tudtál, mert csesztél utána nézni. Pedig ott a kezedben az eszköz, amivel rá tudsz keresni. Szerinted a Tari honnan tudja? Ez az iparág pont az emberi lustaságra épül. Ha mindenki hajlandó lenne tájékozódni és edukálódni, akkor Tari Ádám meg a többi youtube fitness guru mehetne kapálni. (Tudom, gazdag családból származik, szóval nem menne.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!