Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ezeket a feherjeket beleszamol...

Ezeket a feherjeket beleszamoljam izomepites szempontjabol?

Figyelt kérdés
Szóval pl reggelire eszek zabot, abba is van 20g, akkor kicsi a rizsben, puffasztott rizsben.. nemrégiben láttam itt egy kommentelőnél hogy egyáltalán nem ér semmit mert nem lehet vele izmot epiteni es kicsit megijedtem mert tévhitben éltem ezek szerint. Igaz ez?
2021. ápr. 28. 17:58
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Minden fehérjét számolni kell
2021. ápr. 28. 18:21
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez marhaság. Egész nap szükséged van fehérjebevitelre, nyílván kiemelten fontos az edzés után 1 órán belül. De nem értem miért ne számítana? Minden fehérje fehérje, minden szénhidrát szénhidrát...
2021. ápr. 28. 18:28
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez hülyeség. Miért ne lehetne vele izmot építeni? Azért mert növényi? Akkor a vegán testépítők mitől izmosak?
2021. ápr. 28. 19:15
 4/5 anonim ***** válasza:
A növényi fehérjék nem számítanak teljesértékű fehérjének, mert nincsen meg bennük az összes esszenciális aminosav, blablabla. Ez igaz, és nyilván egy állati fehérje jobban hasznosul, mint egy növényi, de ettől függetlenül a növényi fehérjéket is számolni kell makrotápanyagként. Nem értek egyet azokkal, akik szerint nem.
2021. ápr. 28. 22:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ennek az aminosav profil érvnek akkor lenne értelme, ha valaki csak egy fajta növényt enne egész nap. Áhh, még akkor sem mindig, de hagyjuk, komolytalan. A hasznosulással kapcsolatban annyira minimális a különbség, hogy számolni sem érdemes. Kb 1 % előnye van az állati fehérjének. Az meg tényleg mindegy, hogy 100 vagy 99 g fehérjét eszel egy nap.
2021. ápr. 29. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!