Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi tart/mi nem tart titeket...

Mi tart/mi nem tart titeket vissza a szteroidhasználattól? Esetleg gondolkodtál már rajta hogy szteroidhoz nyúlsz?

Figyelt kérdés
Érdekelne a fórumozók véleménye erről, hogy viszonyultok a szteroidhasználathoz? Naturálok vagytok, vagy szedtek valamit?

2021. ápr. 26. 22:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
68%

Én azért edzek, hogy egészséges legyek, és legyen egy férfias kinézetem, de az izmosságot is túl lehet tolni, pl. ahogy a profik kinéznek, az borzasztó, arra egyáltalán nem vágyom

Az is igaz, hogy az illegál szerekben a f#sz tudja, hogy mi van, és mik a mellékhatások... elég természetellenes az egész; én még a mostani oltást sem kérem, mert abszolút fogalmunk sincsen a hosszú távú hatásairól, úgyhogy inkább köszi, de nem...

2021. ápr. 27. 02:10
 12/17 anonim ***** válasza:
21%
Helyes a vacinat ense. De edzesbe telhetetlen vagyok. Minel nagyobb suly minel jobb forma. Azt elvezem. En tudom mi van abba amit beadok, lutrit ense adnek be. Amugy meg jo is h ilyen sokan ellenzik. Ha mindenki koxolna es szet lenne gyurva nem lenne benne semmi xtra
2021. ápr. 27. 02:26
 13/17 anonim ***** válasza:
27%
Kox forever
2021. ápr. 27. 09:52
 14/17 anonim ***** válasza:
67%

-Nem vagyok versenyző

-Nem kapok cserébe se pénzt se elismerést.

-Nem egészséges

-plussz kiadásba kerül

-Meg vagyok magammal elegedve így is.

2021. ápr. 27. 09:54
 15/17 anonim ***** válasza:
44%

#11 NEM AKAROK VITÁT GENERÁLNI DE

Többet tudunk a szterioidok mellékhatásiaról mint a vakcina mellékhatásairól szólva ez a vakcinázás kicsit ferde :D

2021. ápr. 27. 10:13
 16/17 anonim ***** válasza:
39%
Nekem van 3 ismerősöm aki a vakcina után pár nappal meghalt, viszont egy koxost se ismerek aki a cucctól kinyiffant volna. Peace
2021. ápr. 27. 10:21
 17/17 anonim ***** válasza:
az, hogy nincs ismerettségem, szóval nem tudok hozzájutni minőségi cucchoz. Akkor inkább nem használok semmit.
2021. jún. 6. 22:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!