Férfi gyakorlatok kerek seggre ?
Ez iszonyat hülyén fog hangozni, de hogyan lehet kerek formás seggem amit megnéznek a nők ?
Csak guggolással lehet ezt elérni, vagy van más ami rásegít ?
Nem magyar, de nem is ez a lényeg, hanem a kép:
Nők???!!!
Miért kell még egy anonim fórumon is hazudni? Amúgy is egy csomó búzamező ír ide.
2-es téged tuti apád szoptatott hogy ennyire homofób lettél hogy még egy ilyen kérdésben is ezt látod :D
nekem több csaj is mondta már hogy jó a seggem úgyhogy ja ez a csajoknak is bejön
Kedves kettes, engem a nők vonzanak.
Felőlem homokosok is adhatnak tippeket,nekik is bejön csak tudnak ők is valami gyakorlatot.
Köztudott hogy a nők is szeretik a sexy hátsót, nem csak mi a sexy női feneket.
Szeretnék megint sportolni, a célom nem a versenytestépítő kategória, csak hobbi szinten fittebb lenni és formásabb.
Kb. minden nagyon izomtípusra van gyakorlatom, de a seggemmel sose foglalkoztam.
Jó lenne ha ez is formásodna, ezért tettem fel ezt a kérdést :)
Légy erős kérdező! Ugyan azokkal a gyakorlatokkal lehet a férfiaknak is kerek feneket építeni, amelyekkel a nőknek. A guggoláson, felhúzáson túl is.
Csak az a gond, hogy a picsáskodást látják benne és nem csinálják a férfiak. Pl. a tárogató azaz "pıņąlegyező" max. súlyon olyan brutál izomlázat hoz össze, hogy ülni nem bírsz egy hétig.
És igen, a férfiaknál is szexi a kerek fenék. Csak a többség a mellizmát, meg a bicepszét tesizi ki az alsóteste meg sorvadt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!