Heti 3 teljes testes edzésnél mehet minde sorozat bukásig, vagy hagyjak 1-2 ismétlést? 3-5 sorozatot végzek edzésenként mindenre.
Nem tudom ki hogy van ezzel, de én Hétfő-Szerda-Péntek ritmusban heti 3 teljes testes edzéssel hosszabb távon sose tudtam megfelelően regenerálódni.
Viszont ha csak heti 2-szer edzettem egy izmot az mindig jó volt úgy. Úgy már tudtam.
Ahogy az időm engedi vagy a kedvem tartja.
Valamikor csak heti 2 alkalommal mondjuk Csütörtök, Vasárnap teljes testes.
Vagy kétfelé bontom alsó-felső testre. Mondjuk Hétfő alsotest, Kedd felsőtest. Csütörtök alsotest, Péntek felsőtest.
De ki kell tapasztalni hogy tudsz regenerálódni. Minden izomcsoportra egy edzésen max 4-5 sorozatot szoktam csinalni. De van, hogy csak 3-at, valamikor 3 is elég.
Nincs azzal gond.Ha úgy regenrálódsz,akkor tökéletes az ABA .Nem kell mereven ragaszkodni a leírtakhoz.
Hétfön. A
Szerdán. B
Pénteken A
Hétfő. B
...
Ja,nem ez volt a kérdező kérdése.
Nem feltétlen kell üvöltözve bukáson tul menni.
Hagyj benne 1-2őt.
Néha kicsit viszont el lehet menni bukásig,de ne minden edzésen,minden gyakorlatnál!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!