Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Heti 3 teljes testes edzésnél...

Heti 3 teljes testes edzésnél mehet minde sorozat bukásig, vagy hagyjak 1-2 ismétlést? 3-5 sorozatot végzek edzésenként mindenre.

Figyelt kérdés
2021. ápr. 24. 11:17
 1/8 anonim ***** válasza:
74%

Nem tudom ki hogy van ezzel, de én Hétfő-Szerda-Péntek ritmusban heti 3 teljes testes edzéssel hosszabb távon sose tudtam megfelelően regenerálódni.

Viszont ha csak heti 2-szer edzettem egy izmot az mindig jó volt úgy. Úgy már tudtam.

2021. ápr. 24. 11:38
 2/8 anonim ***** válasza:
74%
És tudok most is
2021. ápr. 24. 11:38
 3/8 A kérdező kommentje:
Heti 2 teljes testesben végzed, vagy osztod?
2021. ápr. 24. 11:47
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az időm engedi vagy a kedvem tartja.

Valamikor csak heti 2 alkalommal mondjuk Csütörtök, Vasárnap teljes testes.

Vagy kétfelé bontom alsó-felső testre. Mondjuk Hétfő alsotest, Kedd felsőtest. Csütörtök alsotest, Péntek felsőtest.

De ki kell tapasztalni hogy tudsz regenerálódni. Minden izomcsoportra egy edzésen max 4-5 sorozatot szoktam csinalni. De van, hogy csak 3-at, valamikor 3 is elég.

2021. ápr. 24. 12:16
 5/8 anonim ***** válasza:

Nincs azzal gond.Ha úgy regenrálódsz,akkor tökéletes az ABA .Nem kell mereven ragaszkodni a leírtakhoz.

Hétfön. A

Szerdán. B

Pénteken A

Hétfő. B

...

2021. ápr. 25. 06:24
 6/8 anonim ***** válasza:

Ja,nem ez volt a kérdező kérdése.

Nem feltétlen kell üvöltözve bukáson tul menni.

Hagyj benne 1-2őt.

Néha kicsit viszont el lehet menni bukásig,de ne minden edzésen,minden gyakorlatnál!!

2021. ápr. 25. 06:26
 7/8 anonim ***** válasza:
Ezeket a programokat nagyon meg kell tervezni, hogy hosszútávon működjenek. Ahogy az első válaszoló is írja, nekem is voltak eleinte regenerálódási problémáim, de mióta rendesen be van tervezve fejlődök vele rendesen. 5-6 több ízületes alapgyakorlat kell A-B nappal.
2021. ápr. 25. 10:24
 8/8 anonim ***** válasza:
#7 vagyok, még hozzátenném, hogy az izolálgatásokat teljes test edzésen el kell felejteni...
2021. ápr. 25. 10:25

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!