Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Felhúzást beszámíthatom a hát...

Felhúzást beszámíthatom a hát sorozatok közé, ha húzó napon végzem?

Figyelt kérdés
Mert ha nem, akkor több sorozat kéne hátra. Viszont akkor rendesen leterhelném az idegrendszerem. Összességében 2-3 sorozattal kéne többet végezni hátra, ha a felhúzás külön számít.

2021. ápr. 21. 21:41
 1/7 anonim ***** válasza:
igen
2021. ápr. 21. 23:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Érdekes, épp ezen agyaltam pár perce. 😅 Nem hiszem amúgy, hogy a széles hátizmot annyira igénybe venné, hogy azt teljes értékű sorozatot jelentősen a széles hátizomnak, viszont ha beteszel még néhány sorozat széles hátizom gyakorlatot, az már lehet sok lenne az idegrendszernek.
2021. ápr. 22. 01:24
 3/7 anonim ***** válasza:
*jelentene
2021. ápr. 22. 01:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha konvi akk ja. 2-3+ sorozat am nem valtoztat semmin.. Nemis ertem mieet korlatozzak le itt sokan a sorozatok szamat 🤔 Regen is szepen megnottek az emberek es 2x ennyit eszettek mint amiket itt olvasok. Nekem mindig aztmindjak tuledzem magam... de novok folyamatosan.. jobban mint ok. nemertem miert lenne tuledzes 🤔
2021. ápr. 22. 01:27
 5/7 anonim ***** válasza:
De h jon a felhuzashoz a szeles hatizom? 😀 az az also reszt edzi. A hat eleg sok izombol all.
2021. ápr. 22. 01:29
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Mondjuk heti egyszer terveztem végezni a felhúzást, így talán nem olyan jelentős eltérés az az egyszeri 2-3 plusz/mínusz sorozat.

#4 Próbáld ki, hogy visszaveszel a sorozatokból, és egy ideig lazítasz az edzésterveden ebben az értelemben, viszont az intenzitást pedig értelemszerűen növeled. Nem akarom megmondani, mit csinálj, de kíváncsi lennék a tapasztalatodra. Vagy ha korábban edzettél magasabb intenzitással és kisebb volumennel, akkor elmondhatnád, milyen különbséget tapasztaltál. Tudom, mindenkinek más fekszik, szóval nem érdemes egy esetből kiindulni, de engem érdekelne.

2021. ápr. 22. 09:34
 7/7 anonim ***** válasza:
En mar mindenhogy probaltam tobb mint 10 eve gyurok. Igazabol mindenhogy mukodik. Az a legjobb ha varialod par havonta a dolgokat h ne szokj nagyon hozza.
2021. ápr. 22. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!