Ha már 1 hete koronás vagyok és már jobban vagyok akkor már edzhetek újra?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 19. 16:26
1/17 anonim válasza:
Ha nincs lázad, illetve más jelentős befolyásoló tüneted, akkor egy átmozgató edzés mehet.
Ne onnan folytasd, ahol a betegség előtt abbahagytad. Nálam kellett 1-2 hét, mire a tüdőm megint viszonylag normálisan bírta a kiképzést...
3/17 anonim válasza:
Szerintem várj vele, amíg teljesen rendben érzed magad. Mert az orvosok azt mondják, hogy minimum 4 hét után lehet a testet fizikailag is terhelni, de van aki 6 hetet mond, ez komolyan kell venni, mert könnyen jelentkezhetnek a covid utáni szövődmények. Szóval én a helyedben még pihennék. (ezt leginkább saját tapasztalatból mondom)
4/17 A kérdező kommentje:
Persze majd 4-6 hetet várok :)))
2021. ápr. 19. 18:16
5/17 anonim válasza:
Sajnálom, hogy nem azt a választ adtam, amit szerettél volna hallani, de ezek tények, de persze a te életed, a te döntésed. :)
6/17 A kérdező kommentje:
Semmi gond, csak nyílván valóan nem fogok 1 hónapig 0-t edzeni ha már most jól vagyok.
2021. ápr. 19. 18:30
7/17 anonim válasza:
En max ilyen atmozgato edzest csinalnek egy hetig. Aztan meglatod hogy erzed magad.
8/17 anonim válasza:
Lazán edzhetsz, az f1es pilotak is egy het utan mar edzettek ket het utan meg visszaultek azautoba, semmi bajuk.
9/17 anonim válasza:
Egy sportoló (név szerint David Laid) 2 hónapig volt beteg (covidos volt), egyik új videójában mondta, és próbált edzeni mert azt érezte hogy menni fog, és vissza esett folyamatosan. Ez lehet hogy egyéni eset amugy.
10/17 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak ő nem volt jól mint pl. én ahogy írtam. És azért az nem igaz hogy 2 hónapig volt covidos, mert negatív lett aztmondta csak érzett még tünetet.
2021. ápr. 19. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!