Melyik tömegnövelőt vegyem?
Üdv csoport tagok!!!!!
26F/184cm/71kg
Nagyon nehezen tudok hízni, étvágyammal nincs probléma, nem vagyok válogatós típus szinte mindennap húst hússal eszek de mégse tudok hízni
Nem jön rám egy 1kg se és ez nekem nagyon zavaró!
Lehetséges ez a súly sok embernél ideális de nekem zavaró nagyon mindenképp szeretnék hízni
Zöld JUMBO ról azt halottam elég jó eredményt lehet el érni vele, vásárlás előtt szeretnék néhány tippet kapni melyik is legyen az a tömegnövelő amelyiktől eredényesen lehet hízni
Szívesen fogadom a tippeket ajánlatokat
Szerintetek Melyik től lehetne a legtöbbet hízni???
Válaszokat előre is köszönöm!!!
Szerintem meg nem jobb.
Egy 4000 grammos HyperMass 14 ezer forint. 14 ezer forintból annyi zabpelyhet, rizst, burgonyát, durumtésztát, teljeskiörlésű lisztet, tojást, zöldséget és gyümölcsöt lehetne vásárolni, hogy belefulladsz. Ha ezek mellé még vennél egy kis csirkét, marhát vagy halat, akkor már meg is lenne a tömegnövelő étrend.
Kérdező! Még akkor is jobban jársz, ha a tömegnövelő porra szánt pénzből veszel annyi brokkolit, paprikát, paradicsomot, babot, lencsét, joghurtot, kölest, hajdinát, banánt, rizst, zabot, amennyi kijön a lóvéból, és elkezded őket zabálni.
Még az is egészségesebb és hatékonyabb, ha a felsorolt alapanyagokból készítesz magadnak ételeket, és rendszertelenül, étrendet nem tartva elkezded azokat tömni magadba. Nem jó, ha nincs rendszer az étkezésedben, és nincs megtervezve a diétád, de inkább ezt told, mint a HyperMasst. Tapasztalatból mondom, én is toltam. Egy hónap alatt nagyobb tömeg jött a szénhidrátdús ételekből, mint a HyperMassból három hónap alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!