Akkor most igazából mi kell egy teremnek ahhoz, hogy
nyitva lehessen?
Figyelt kérdés
Olvastam a fórumon olyat, hogy a környéken 6 ból 5 terem csődbe ment, ileltve valaki aki régen edzőhöz járt, mondta, hogy csődbe ment a terem ahol edzetzt vele anno. Viszont sok komment úgy ír, mintha szinte semmi se lenne, minden a régi kerékvágásban, ami nekem furcsa. Legálisan van ennyi nyitva? Tényleg ilyen sok terem van nyitva, vagy csak a nyitott termek feltűnnek? (Azt tudom, hogy engedéllyel lehet edzeni, nem az a kérdés most).
Tulajdonképpen csak vendégkör kell ahhoz, hogy nyitva legyen egy terem.
November óta ugyanis csak versenyengedéllyel lehet terembe járni.
Egy teremtulajdonosnak - feltételezem - azt kell mérlegelni, hogy ilyen feltételek mellett mekkora forgalomra lehet számítani, megéri-e nyitva tartani. Nyilván egy kis vidéki terem nem fogja ezt megjátszani, mert nem hisz abban, hogy a vendégköre utána fog járni a versenyengedély kiváltásának, sportorvosi vizsgálatnak. De egy nagy budapesti terem, ahová mondjuk IFBB Pro testépítők, focisták, "celebek" járnak úgy dönt, hogy nyitva marad, így bevonzza a többi olyan embert is, aki hajlandó a fenti procedúrán végigmenni.
2021. ápr. 12. 23:44
2/10 anonim válasza:
Versenyengedéllyel és sportorvosi igazolással rendelkező emberek megfelelő létszáma kell, hogy megérje kinyitnia a teremnek.
2021. ápr. 13. 05:30
3/10 anonim válasza:
Nyitva lehetnek,a kérdés az hogy megéri-e.Ha nem váltott igazolást az eddig odajárók fele akkor már lehet nem éri meg kinyitni
2021. ápr. 13. 08:30
4/10 anonim válasza:
Attól is függ, hogy bérlik-e a termet vagy saját, lízingelik-e a felszerelést, vagy saját...
Ha távfűtés van, azt sem lehet lekapcsolni, fizetni kell.
Meg a bérleti díj és a lízingdíj mindenképpen ketyeg. Ha csak 10 ember jár, az is a veszteséget csökkenti.
Mondjuk olyat én nem láttam, ahol a csoportos órákat (ilyen aerobic-féléket) megkockáztatták volna. Ahova én járok, ott is csak konditerem és egyéni személyi edzés megy.
2021. ápr. 13. 12:23
5/10 anonim válasza:
10 ember persze bevétel, de megnöveli a víz, a villany, és a fűtés számlát, ami még nagyobb kiadást jelentene. Szóval megfelelő mennyiségű ember nélkül nem nyit ki mindenki.
2021. ápr. 13. 14:29
6/10 A kérdező kommentje:
Akkor ha van engedélye valakinek akkor bármelyik terem fogadhatja? Ugye a neten (a fórumon) olvasni, hogy ky terem dugig van, viszont ti mit tapasztaltok a saját ismerőseitek körében, kiváltja a nagytöbbség, vagy a kisebbség váltja ki és ő aktívan gyúr? Egyszóval ha ma is dugig van a terem, akkor az csak egy nagyobb terem lehet, a kisebbekbe kevesebb figura jár?
2021. ápr. 13. 18:27
7/10 anonim válasza:
Én nem váltottam ki, de a pultos ismerősöm azt mondja hogy az eddigi napi 500 ember helyett 50-60 megy egy nap. Nem is egész nap vannak nyitva. Délelőtt és délután 4-4 óra. Mind az áram mind a víz, a fűtés... Így éri meg.
2021. ápr. 13. 18:51
8/10 A kérdező kommentje:
Nyilván konkrét számokat nem tudunk de akkor a csili vili luxustermek szinte, ha nem az eddigi bevéltelt produkálják és pár kivételtől eltekintve az eddigi tizedét mondjuk?
2021. ápr. 13. 19:50
9/10 A kérdező kommentje:
Nem írtam le rendesen. Szóval a csili vili termen kívül pár kivételtől eltekintve mondjuk az eddigi bevétel tizedét kapják? Pár kommentből itt úgy tűnt, mintha szinte minden a régi lenne.
2021. ápr. 13. 19:54
10/10 anonim válasza:
Én pl. kiváltottam. A terem pedig ahová járok olyan, mint ha nem is lenne járvány.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!