Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az hogy van, hogy az 50 kg-s...

Az hogy van, hogy az 50 kg-s ektomorf életében súlyzót nem látott szűkgatyás gyerekekre buknak a csajok, rám meg nem?

Figyelt kérdés
2021. ápr. 11. 14:10
1 2
 11/16 anonim válasza:
Hát én nem tudom akkor, én eddig jó nőket csak jó fizikumú férfiakkal láttam. Nem hülyéskedek. Sőt átlagos nőket is. Az igaz hogy néha előfordul hogy nyeszletnek van jó csaja de ott általában még nagyon gyerek a lány is. Kamaszok, vagy nagyon fiatal felnőttek. Később ha van fizikum az a jó mert a nőbe bele van kódolva hogy erős hímet választ, aki megvédi őt és az utódokat ha szükséges.
2021. ápr. 11. 20:22
 12/16 anonim ***** válasza:
Mert nézhetsz ki tökéletesen ha a személyiséged sz4r, és ebből a kérdésből itélve az
2021. ápr. 11. 21:19
 13/16 anonim ***** válasza:

Mert kell egy megjelenés.Volt egy kollegám ki volt pattintva,de olyan idétlenül viselkedett,mint egy napközis.

Nőkre meg rá se mert nézni.Ő olyan anyuci kisfia volt 30 évesen is.

Én mindig pozitív visszajelzéseket kapok álltalaban.Azért tegyük hozzá,hogy az edzések előtti korszakomban se volt gondom a nőkkel.Azóta meg de pláne nincsen.Szval nálam ez egy plusz volt mindenféleképpen.

Nem teszteltem,hogy mennyi,meg hány nőnek jön ez be,vagy nem.Es nem is szállnék be ebbe a vitába.Mert soha nem erdekelt,hisz nyilván alapvetően nyilván azokat vonzottam,akiknek ez tetszett a személyisegemmel együtt,és ez nekem elég volt.

Akikkel kapcsolataim voltak,azoknak imponált az atlétikus,izmos fizikum.

2021. ápr. 11. 21:20
 14/16 anonim válasza:
Ja még ennyit akartam én is írni hogy nem azért nincs csajotok mert gyurtok. Ti előnyben vagytok a gyúras miatt. De valamivel ezt az előnyt is elcseszitek meg az egészet. Ti nektek tudni kell hogy mi a valódi probléma.
2021. ápr. 11. 21:54
 15/16 anonim ***** válasza:
61%
Az ilyen mai 18-20 eves lanyoktol ne varj mast.. nagyon gaz generacio... szerencsere nem most vagyok 20. Regen ertelmesebbek voltak.
2021. ápr. 11. 22:45
 16/16 anonim válasza:
Ronda férfiak szoktak ilyenen rendszeresen kiakadni, amikor egy másik, szerintuk ronda pasit meglátnak nővel. Utána általában rányomulnak a nőre, mert azt hiszik, hogy ha a másik rondának esélye volt nála, akkor majd nekik is lesz. Iszonyú viccesek ezek az arcok.
2022. máj. 7. 17:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!