Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Korrekt lenne ezt elvárnom...

Korrekt lenne ezt elvárnom egy személyi edzőtől?

Figyelt kérdés

2 éve jártam már egy edzőhöz, amikor tavasszal beütött a vírushelyzet. Mindig előre fizetem a következő 10 edzést, ezzel semmi probléma. Épp akkor volt az utolsó edzésünk, amikor kifizettem a következő részt (tehát még 9 edzés lett volna hátra a következő fizetésig).

Azóta nem voltam edzésen a vírus miatt (külföldön vagyok, itt bonyolultabb volt a helyzet), a kapcsolatot időnként tartottuk, és most pár hét múlva kezdeném vele újra a munkát.

Korrekt dolog tőlem elvárni, hogy megtartsa még azt a 9 edzést, amit tavaly kifizettem és majd csak a továbbiakat fizetem vagy eltelt ennyi idő, tulajdonképpen ez már "elévült" vagy lejárt és így jártam?

2021. ápr. 9. 15:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Mindnekinek nehéz volt ez a helyzet, az edzőnek főleg. Ha teheted már ne kérd vissza a pénzt
2021. máj. 11. 23:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!