Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Valamit nem jól csinálok?...

Valamit nem jól csinálok? Miért fáj?

Figyelt kérdés

Körülbelül 6 hete súlyzós edzést végzek itthon. A súly kb. 10 kiló. 1 héten kb. 4 napot edzek. Pár napja elkezdett fájni a jobb lábam. A csípőmnél érzem igazából. De nem minden helyzetben, csak egy bizonyos szögben. Ma alvásnál mindkét lábam fájt.

Amit szoktam csinálni : egy helyben állok, majd lehajolok a súlyzóért és felemelem.

Terpeszben állok majd a kezemmel fel lendítem a súlyzot.

Ülésből felállok a súlyzóval.

Erősítő szalaggal láblendítés hátra.

Erősítő szalaggal hajlított lábbal lépegetés.

2021. ápr. 4. 08:02
 1/2 anonim ***** válasza:

Edzés előtt bemelegíteni szoktál? Kollagén és víz esetleg ami nincs rendben, mennyit iszol? (Tiszta víz, cukros nem játszik)

Szerintem a megfelelő bemelegítés hiánya miatt van a fájdalom. Esetleg megnézted, hogy hogyan kell pontosan és helyesen véghez vinni a gyakorlatot? Nézted magad, hogy te hogyan csinálod?

Hasonlítsd össze olyannal magad, aki rendesen csinálja, aztán ha a gyakorlatokat jól végzed, akkor a fentiek hiánya okozhat gondot.

2021. ápr. 4. 10:45
 2/2 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek való minden gyakorlat, keress olyat, amitől nem fáj
2021. ápr. 5. 03:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!