Így letudom pucolni a hasamról, derekamról, oldalamról a zsírt ?
Figyelt kérdés
Van rajtam egy kis zsír de többnyire ezeken a részeken. Ha edzek hasra és törzsre, mellette viszek be elég fehérjét és csökkentem a szénhidrátot/zsírt a cukrot meg minimalizálom ?2021. márc. 30. 10:36
1/2 anonim válasza:
Három dolog kell.
1. Kalóriahiány.
2. Sok fehérje.
3. Edzés.
2/2 anonim válasza:
Nekem személyi edző segített még a vírus előtt. Vannak kis praktikák, amiket ha írsz privátot elmondok többet is.
Egyik leghatékonyabb az, ha minden felülés után a feszített hasra ütnek. Nálunk ő végezte az ütést minden felülés után, és kétszer olyan gyorsan ment végbe a fogyás az azelőtti edzéshez képest.
Ahonnan fogyni akarsz, oda kell ütni, mert mikro szakadások segítenek ott a zsírnak elbomlani , ezáltal fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!