Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Egy ilyen testet el lehet...

Egy ilyen testet el lehet érni 1 év alatt?

Figyelt kérdés

[link]

Az a helyzet, hogy nem csinálok semmi extrém gyakorlatot, magasságban kB annyi vagyok mint a színész viszont 100 kiló vagyok, tehát megy a diéta is ( fehérje bevitelre figyelek szintén) mivel le kellene mennem 85 kilóra. Hátra edzek otthon, fekvőtámasz súlymellénnyel, súlyzós gyakorlatok.

Viszont azt nem értem, ha egyesek szerint ez nem nagy forma akkor miért eres a karja (míg én már jó sokszor emelem a 35 kiló kétkezest, és semmi ér, pedig a hastájékomon van a legtöbb zsír, lehet emelnem kéne mondjuk 50 kilóra a súlyt?)

2021. márc. 24. 23:47
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
1év alatt nem hiszem.
2021. márc. 25. 01:14
 2/18 anonim ***** válasza:
67%
A csávónak mindene egybe van,megnézném azokat akik azt mondják nem nagy forma.
2021. márc. 25. 01:15
 3/18 anonim ***** válasza:
83%
Miota edzel? Az irasodbol ugytunik kezdo vagy. 0rol inkabb 2 ev naturalba. Ha jo a genetika.. az eres kar a tzsn meg edzettsegen mulik.
2021. márc. 25. 01:27
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem össze lehet hozni ilyen izmokat egy év alatt, az erezettség meg a genetikán kívül az alacsony testzsíron múlik leginkább. Persze egy hollywood-i színésznek nagyon komoly személyi edzéstervet/diétát raknak össze, plusz valószínűleg minden felvétel előtt lenyomnak egy jó bedurrantós programot is, hogy tényleg a legjobb formáját mutassa.
2021. márc. 25. 07:48
 5/18 anonim ***** válasza:
nem
2021. márc. 25. 09:26
 6/18 anonim ***** válasza:
Szerintem legalabb negy ev, de en kezdo vagyok.
2021. márc. 25. 11:14
 7/18 anonim ***** válasza:
Bejön ez az igényes naturál gyerek, tényleg jó forma...
2021. márc. 25. 15:55
 8/18 anonim ***** válasza:
Ryan Gosling - wow.
2021. márc. 25. 15:56
 9/18 anonim ***** válasza:
0%
Miért jon élem mindig ez a kép, mikor a testről van szó? 😅Full b. is és aranytalan a gyerek. Egy ilyen kép alapjan nem lehet megmondani, rendesen kéne pozolnia szembol, hatulrol, oldalrol, hogy realisan lásd a formát, es választ adj erre a kérdésre.
2021. márc. 25. 17:41
 10/18 anonim ***** válasza:
15%
Hat szerintem ne ez legyen a cel.. eleg aranytalan. Legalabbis ez a kep alapjan a combja olyan mint a vadlim. Csak van egy kis melle, valla, karja, de semmi extra. Gondolom vmi sajat sulyos edzest csinal.
2021. márc. 25. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!