Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek lehet majd az...

Szerintetek lehet majd az idén strandolni? Megéri elkezdeni szálkásítani?

Figyelt kérdés
2021. márc. 23. 10:45
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Biztosan. Nyáron tavaly is enyhült a vírus Most esély van arra, hogy nyárra elegendően növekszik a beoltottak száma és enyhíteni lehet a korlátozásokon. De a szabad strandok akkor is ott vannak. Edzésre fel!
2021. márc. 23. 11:01
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Ha nem, akkor sem árt, ha az ember nem hájas.
2021. márc. 23. 11:39
 3/8 anonim ***** válasza:
59%
Ha te csak a strand miatt szálkásítanál, akkor neked nem.
2021. márc. 24. 06:40
 4/8 anonim ***** válasza:
85%
asztalos vagy, hogy szálkásítani akarsz?
2021. márc. 24. 08:33
 5/8 A kérdező kommentje:
3as igen csak amiatt. De köszi az építő hozzászólást. Mindenkinek más a motivációja, a lényeg, h legyen.
2021. márc. 24. 11:44
 6/8 Röcsögei Péter válasza:
Ááhh, én még a rossz fogamat sem csináltatom meg, mert a maszk úgyis eltakarja. 15 éves korom óta 30 kiló pluszom van, már 40 is elmúltam,eddig sem érdekelt,most sem fog.Ha ezért nem hívhatnak többé ny0m0réknak,akkor találnak mást rajtam. Ilyen az emberi természet.
2021. márc. 28. 08:12
 7/8 anonim ***** válasza:

'Ha te csak a strand miatt szálkásítanál, akkor neked nem.'

Jó most állszenteskedés nélkül. Az emberek 99%-a azért szálkásít, hogy hogy jól mutasson :D nincs ezzel semmi baj. Egyébként én az éven pont úgy döntöttem, hogy nem fogok szálkásítani, inkább nyomok egy hosszabb tömegelést és meglátom mi sül ki belőle.

2021. márc. 30. 19:24
 8/8 A kérdező kommentje:
Igen, pont én is ezen vacillálok. Azért valljuk be könnyebb tömegelni.
2021. márc. 30. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!