Érdemes lenne elkezdenem boxolni 28 évesen?
28 éves vagyok, pár éve edzem már. Futni, úszni és konditerembe járok. Utóbbi időben a korlátozások miatt a street workoutra álltam rá. Elégedett vagyok a fizikumommal, viszont szeretnék valami változatosságot beiktatni a hétköznapokba. Sosem boxoltam ,fiatalkori verekedéseket leszámítva, így adott a kérdés érdemes lenne most belevágni? Nincs semmi komolyabb célom az egésszel. Esetleg valaki, aki kicsit később vágott bele adna egy kis élménybeszámolót? Neki,hogy tetszett?:)
Akár edzőt is ajánlhattok Budapesten, ha tudtok.
Köszönöm a válaszokat!
Mostanában úgy látom az "X évesen érdemes elkezdenem az Y nevű küzdősportot" típusú kérdések korszakát éljük.
Érdemes elkezdened. Sportolni, mozogni minden életkorban kell, minden életkorban jó. Profi ökölvívó 99%, hogy nem belőled nemzetközi versenyeken, de nálad nem is ez a cél, csak a hobbi és a változatosság.
Hajrá! Keress a pandémia után egy olyan egyesületet, ahol van hobbista edzés, és nyomjad!
mostanában tényleg nagyot mennek a MEGÉRI-E ELKEZDENEM KÜZDŐSPORTOT CSINÁLNI 100 ÉVESEN című kérdések :D
az egyik haverom kereken 30 évesen kezdett el boxolni úgyhogy szerintem semmilyen félnivalód nincsen. ő nagyon szereti a helyet. van nála pár idősebb is ott. hetente háromszor jár. jó a közösség. fokozatosan tanítja őket az edző, nem vereti szét a kezdők fejét az első edzésen a haladókkal, meg ilyesmi állatságok. nagy öltözőjük van zuhanyzóval. viszonylag sokan vannak egy csoportban.
a felnőtt hobbi edzések szinte mindenhol laza hangulatúak, de azért olyan helyet keress ahol keményen vannak véve az edzések. ha olyan helyet találsz ahol nagyon nyugdíjasra van véve a figura akkor azt ne erőltesd, keress másik helyet. lényeg hogy legyen erőfejlesztés, technikázás, és bunyó. ha ez a három van akkor minden van.
Ha kedved van hozzá akkor mindegy hány éves vagy, mit veszíthetsz ha elmész pár edzésre?
Új ingerek mindig jót tesznek, ha meg nem jön be, legalább megpróbáltad.
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!