Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » Ha 15 éves vagyok, érdemes...

Ha 15 éves vagyok, érdemes elkezdenem boxolni? Nem késő?

Figyelt kérdés

Rólam : 15 éves 176cm 68kg. Nem vagyok dagi,Nem rossz a fizikumom. Versenyszerűen szeretnék lejárni.Tudom ez nagyon sok idő,edzés,és komoly áldozatokkal jár.Véleményetek szerint nem vagyok "túl késői"?

Pl.Aki 8 éve boxol... Az ellen mennyi esélyem van?

És Profi ligába kikerülni?hogy megy ez?

2017. jan. 14. 22:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Csak kezdd el és kész. Egy 8 éve Boxoló ellen mennyi esélyed van? Ringben semennyi, utcán se sokkal több. Ha tetszik valami, akkor azt egészen egyszerűen csak csinálni kell. Állj neki, aztán majd meglátod, hogy mi lesz.
2017. jan. 15. 03:03
 2/3 anonim ***** válasza:
nem, még 18 évesen is elkezdheted.
2017. jan. 15. 06:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Levegő jól mondta! (kivételesen)

Aiki ellen semennyi, de még egy 3 éve bokszoló gyerek ellen se!

Járhatsz versenyezni is, de!

Aki elkezdi 10 évesen az szép lassan, nyugodtan szokik hozzá a versenyzéshez. Bemutatózik tét nélkül, megszokja a nyomást-stresszt! Kezdetben 3x1 percezik, majd 3x1,5 percezik, aztán 3x2 percezik, majd 3x3 percezik. De te rögtön a 3x3 percel, vagy a 3x2 percel kezdesz! Teknikád sem olyan lesz. De ettől lehetsz profi is, mondjuk 23-25 évesen már!

2017. jan. 15. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!