ami leginkább eszi a kondit az a dulakodás a birkózás a földharc.
plusz ők emelgetik,dobálják az ellenfelüket,amihez erő kell.
ezért értelem szerűen az ilyen küzdősportok űzőinek van a legjobb állóképessége és ők a legerősebbek is.
2013. jún. 28. 00:25
3/11 anonim válasza:
karate.én is arra járok pár éve és megtudom magam védeni!ha kifogsz egy olyan helyet ahova én járok,ahol tényleg rendes nem verseny karatét tanítanak akkor nagyon jól jársz! :)
2013. jún. 28. 10:31
4/11 anonim válasza:
Én is szeretnék csatlakozni korbácshoz.... A birkózás tényleg nagyon kemény... Nehogy azt hidd ,hogy a gravitáció végzi el mondjuk a birkózó dobásokat... Nagyon kemény sport...Én mikor kipróbáltam azt hittem ,hogy semmiség az egész, ahha jó nagyot tévedtem , kb a 2. menet végére hulla voltam...
2013. jún. 28. 13:48
5/11 anonim válasza:
Egyet értek. A Birkózás, Judo, Brazil Jiu Jitsu és társai, azaz a földharc-centrikus stílusok nagyon jó állóképességet adnak. Noha a BJJ-t és általában a csak és kizárólag földharcra irányuló stílusokat nem ajánlom önvédelemre. A Birkózás és a Judo jó, mert abban vannak állásból induló technikák, amik hasznosak dulakodásnál...
De ha utcán nekiállsz földharcolni, az legalább annyira öngyilkos húzás, mint ugró-pörgő rúgásokkal bűvészkedni.
2013. jún. 28. 17:18
6/11 aikiboxer válasza:
Attól függ, milyen típusú erőnlétre vágysz. Az önvédelem non plus ultrája a boksz, ez iszonyat jó erőnlétet is ad, de teljesen másmilyet, mint a fentebb ajánlgatott birkózás, judo, BJJ.
2013. jún. 29. 23:18
7/11 anonim válasza:
az én válaszom miért nem hasznos b@zzeg???nem tudom kik pontoztak le de anyátok remélem úgy van ahogy hagytam verebek..
2013. jún. 30. 11:03
8/11 anonim válasza:
Muay thai ismertebb nevén thai box de ha önvédelmi sportot szeretnél tanulni takewandoo vagy i kidoszerintem én csak azért mondom mert rajtam segített de én csak thai boxolok.
2013. jún. 30. 15:29
9/11 anonim válasza:
whing chun kung fu, brazil jiu jitsu, box, thaibox, kyokushin kai
2013. júl. 22. 16:53
10/11 anonim válasza:
ha ezek a repertoarodban vannak, az extrajo! ezenkivul lehet meg aikido, judo... krav maga se art...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!