Kezdőoldal » Sport, mozgás » Extrém sportok » A harcművészetek/Küzdősportok...

A harcművészetek/Küzdősportok közül melyiket érdemes elkezdenem, ha célom az önvédelmen kívül az erőnlétem javítása?

Figyelt kérdés
Nyilván mindegyik javít rajta, de mégis melyik az, ami kiemelkedik ilyen szempontból?

2013. jún. 27. 23:58
1 2
 11/11 anonim válasza:

véleményem szerint minden küzdősport és minden önvédelmi sport utcára is jó akárki akármit mond attól mert ringsport és vannak szabályai és ha jársz akkor már előnyösebb vagy mert tudod hogy használd a végtagjaidat.

szerintem az erőnlét és a fizikum növelése edzőtől függ én thai boxolok és most lehet én fogom kapni az ívet 1-2 embertől nem érdekel REGY ben is jártam és véleményem szerint egy nagy hulladék ahozképest hogy istenítik

ha jó edzőt fogsz ki akkor az egyenlően figyel a fizikumod erősítésére is meg a teknikázásra is így mind a 2 egyenlően nő bár szerintem rajtad is sok múlik hogy hogy menyire vagy rá fogékony :)

2013. júl. 29. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!