Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Drugs Bunny miért épült le...

Drugs Bunny miért épült le ennyire?

Figyelt kérdés

Mármint kívül-belül.

Hosszú idő után belebotlottam egy shopbuilderes videóba, amiben ő magyarázott. Hiába fogyott le, olyan „aszott” a teste, nem néz ki jól. A feje alapján is sokkal idősebbnek néz ki. nem értek hozzá, de páran azt írták, sokévi koksz után nehéz normálisan kinézni.

A BB rádióban meg elképesztő baromságokat hord össze Hurkával, mintha semmit nem értene a politikából, világban zajló dolgokból.

kemény fideszes propangandát nyom, állandóan nemváltásról zagyvál összemos mindent mindennel, fárasztó… mintha teljesen szétesett volna.

belenéztem az edző válaszol rovatba is, megint szidta a közösségi oldalakat, közben meg saját privát dolgait posztolja a twitteren, szóval WTF?

2021. márc. 18. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Utolsó: Jó írás!
2021. ápr. 17. 13:03
 12/12 anonim ***** válasza:

Testi részre reagálok csak.

Régen is xarul nézett ki, sőt koxal se volt túl jó, és erős se.

Alapból ilyen rossz genetikája van neki, évekig kissé túlsúlyos volt, és már vagy 15 éve nem edz rendszeresen, max tingli tanglizik.

Az utóbbi 1 évben valamit változtatott mert lement róla a felesleg.

Január óta nagyon hírt se adott magáról, és a BBTV-ről, twittere se frissult, kár...én nagyon szerettem.

2021. júl. 31. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!