Drugs Bunny miért épült le ennyire?
Mármint kívül-belül.
Hosszú idő után belebotlottam egy shopbuilderes videóba, amiben ő magyarázott. Hiába fogyott le, olyan „aszott” a teste, nem néz ki jól. A feje alapján is sokkal idősebbnek néz ki. nem értek hozzá, de páran azt írták, sokévi koksz után nehéz normálisan kinézni.
A BB rádióban meg elképesztő baromságokat hord össze Hurkával, mintha semmit nem értene a politikából, világban zajló dolgokból.
kemény fideszes propangandát nyom, állandóan nemváltásról zagyvál összemos mindent mindennel, fárasztó… mintha teljesen szétesett volna.
belenéztem az edző válaszol rovatba is, megint szidta a közösségi oldalakat, közben meg saját privát dolgait posztolja a twitteren, szóval WTF?
nem, de sokkal kevesebbet szerepel már. pár hónapja csinált bb rádiót is. audioblog sztem már nincs, az edző válaszolban meg kb 1 hónapja nem volt megválaszolt kérdés.
bár a bodybuilder is mintha lejtmenetben lenne, egyre ritkábbak a cikkek, az oldal kinézete meg sokkal rosszabb, szóval nem tudom, mi van.
Ismertem a palit, sokszor voltunk régebben siófokon,mikor hazajöttem látogatóba.Bekajáltunk, megittunk egy vödör energiaitalt, azt mikor beütött az inzulinra, elmentünk valamelyik diszkóba,persze csak szolidan iszogatni.
Beleunt ebbe az életformába, plusz már nem erőlteti annyira a cuccokat sem.
Én még tartom magam, lassan már 30 éve.
Béla48F
147kg
197cm
kar55cm
erőemelő
Nem követem a palit.Volt valamikor egy edzésmúltja.(Hozzáteszem nem volt vmi nagy szam.Nála sokkal komolyabb sportolókat ismerek,akik nem vergődnek ennyit,meg nem futtatjak magukat) Abból csinált üzletet,edző válaszolt,egy kis népszerűséget,meg összeollózott valami könyvecskét mára már megdőlt hülyeségekkel.
Lefutott,ennyi.
7:
ennél a kérdésnél elég sok jó dolgot írnak:
https://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__800..
7#
Sokminden.Pld 3 óránkénti evés,meg a cukor téma.Az ürgének halvány fingja nem volt,de azért erőltette ezt a biokémiai fiziológiai részét.Nem kellett volna.
Legalabbis én úgy vagyok vele,hogyha valamihez nem értek,akkor nem megyek bele,hogy hülyét csináljak magamból,hanem max nagy vonalakban megjegyzem,vagy utalok rá.
Mind1.A 8#as linkjenél találsz egyeb dolgokat is,ha ez erdekel.
Amugy nem rugozok rajta,mert nem igazán érdekel.De télleg!
Csak ha már kerdezted,ugygondoltam illik válaszolni,nehogy úgy tűnjön hogy csak fröcsögök,vagy pofám jártatom erdemi cáfolatok nélkül.
Haladni kell a korral, ahogy a legtöbb szakmában.
A Fidesz konzervatív eszméket vall, ugyanakkor viszonylag populista.
Ez szerintem tökéletes tükre Bunny testépítéshez való viszonyának. Nehezen engedi be az új hullámú dolgokat, megmaradt a "régi jól bevált receptnél", amik mellett mereven kardoskodik. Nyilván kiégett. Sokakkal megesik, pláne ennyi idő után, főleg a sportban. Így még inkább merevvé vált, megkeseredett és sértett lett. Nem nagy kaland. Aki nagyon sokáig szajkózza ugyan azt, idő után már akkora lemaradásban lesz, hogy kb ugyan annyit kéne "tanulnia", mint egy akkor kezdőnek. Plusz, neki még meg kéne önmagával is küzdeni, a saját ego-jával, önérzetével, hogy ő ezt másként gondolja, tudja és tapasztalta. Szóval hagyjuk. Ilyenkor szokták kötelezni a pszichológusok az embert a gyökeres váltásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!