Edzés után ch-nak milyen a magas cukortartalmú gyümölcs, pl. aszalt datolya? (A megfelelő, kis mennyiségben, persze.)
Figyelt kérdés
2021. márc. 14. 17:37
1/5 anonim válasza:
Hat azt inkabb edzes elott ennem
2/5 anonim válasza:
Az első jol mondja.Egyébként semmi ertelme.
Feltolja az inzulinszintedet hirtelen a pichába,ami majd hirtelen visszaesik.
Gyors cukor.
3/5 anonim válasza:
Edzés előtt még veszélyes is, pont a gyors leeses miatt, egyszer mikor segéddel jártam terembe, csak rajta múlott, hogy nem esik a mellemre a súly, mert megfogta időben, majdnem elájultam :)) azóta semmilyen cukrot nem viszek be se edzés előtt se közben.
4/5 anonim válasza:
En direkt cukrosat eszek edzes elott. Jazmin rizsbe keverek feherjet, banant meg mogyorovajat, rakuldom a porgetot es mehet az orjonges. Neha beszedulok nagy sulynal, de az normalis. Edzes utan meg halat szoktam rizzsel meg zoldseggel. A kovire mar mehet lassabb felszivodasu, pl marha edesburival.
5/5 anonim válasza:
Utolsó, de neked nem kimondottan cukorból áll, hanem van ott más ch is, én kimondottan cukorrol beszéltem edzés előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!