Edzőtermesek! Ti szokatok imádkozni/meditálni?
Imádkozás not equal to Meditálás.
Amúgy nem járok edzőterembe, saját testsúllyal edzek itthon és mint református ha nem is naponta, de egy esti imát elszoktam mondani. Elmondok egy miatyánkot, megköszönöm hogy nem beteg a családom, ha valami nagyobb kihívás lesz másnap, vagy munkával kapcsolatba akkor azért imádkozok hogy minden rendben menjen, de ez nem több 5 percnél.
Ha lenne istentisztelet szívesen mennék, tök jó kikapcsolódás az kb. 1 óra általában.
Meditálni nem szoktam, de sok jó dolgot halottam róla és nem tűnik nehéznek. Majd lehet kipróbálom.
Meditálni szoktam. Itt ott imádkozok is.
Meditalas nagyon hasznos dolog, sok pluszt adott nekem személyesen. Amióta meditálok sokkal kevesebbet vagyok beteg, nem tudom ossze fugg e, viszont a fejfájást is el tudom mulasztani és a migrént is.
Sokan nem hisznek benne amit megértek, szóval csak annyit tudok kérni, hogy fogadjatok el, vagy szarjátok le simán azt hogy ki mit csinál :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!