KezdƑoldal » Sport, mozgĂĄs » TestĂ©pĂ­tĂ©s » A combfeszito mindig jobban...

A combfeszito mindig jobban fejlodik?

Figyelt kérdés

Megprobalom roviden oszzefoglalni 😅

Szoval azt vettem eszre, hogy a combfeszitom sokkal fejlettebb, es latszik, nem ugy a hajlitom. Es nem tudom miert. Nagyon ritkan csinalok izolacios gyakorlatokat... lehet ez lenne a baj? Szoval nem hasznalom a labnyujto gepeket, farizomra sem szoktam kulon edzeni. Mert azt mondtak, es itt is olvastam sokszor, hogy guggolasnal, felhuzasnal eleget kap a fesito, hajlito es a far. Egyebkent erezni szoktam oket ezekkel a gyakorlatokkal. Viszont a feszitom nagyon szepen latszik, de hatulrol nezve es rafeszitve nincsen combhajlitom 😕 Mit tudok ezzel kezdeni? Milyen gyakorlatokat csinaljak? Utananeztem a lemaradt izomcsoportoknak, viszont a lab bonyolultabbnak tunik, igy nem tudom, merre induljak el. 😔

A kitores es egylabas valtozatok nem nagyon mennek, mert kibillenek az egyensulyombol, a terdem pedig "felrecsuszik" 😀 szoktam oket csinalni, csak suly nelkul es muszaj kapaszkodnom a fal mellett.

Guggolasnal ezeket csinalom: serleg (kezisulyzoval), high bar, elolguggolas (rudat elol tartom)

Felhuzas: konvi, szumo. Es most itthon edzem. Van felszerelesem, kb 50 kilonyi suly itthon tarcsakkal es ruddal egyutt, meg ket kozepes ellenallasu gumikotel. Ha szamit :)

Egyebkent en lany vagyok, es lassan 2 eve edzem rendszeresen, sosem dietaztam, enyhe kaloriatobbletben vagyok azota, ha esetleg ezt is figyelembe kell venni.

2021. mĂĄrc. 13. 23:18
 1/2 anonim ***** vĂĄlasza:
100%
Nekem a hajlito is nagyon jon. Sztem genetikan is mulik de azert kicsit talan feszito centrikus az edzesed. En jelenleg guggolok high barba, kitoresezek ruddal, huzok konviba meg szumoba + meg merev labas. Enis itthon edzek jelenleg.. nekem 150kg van meg 2 45kg gumikotel de en ff vagyok 😁
2021. mĂĄrc. 13. 23:29
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?
 2/2 anonim ***** vĂĄlasza:

Egy darabig lehet kap,de nem sokĂĄig.Tul keves a volumen,ami amĂșgyis csak max masodlagos terhelĂ©s.

Azokat igenis kell edzeni.

Ez olyan,kb mintha karra edzenĂ©l,de nem csinĂĄlsz tricepszet,mert ugyis fejlƑdik a nyomĂĄsoknĂĄl.HĂĄt kezdƑkĂ©nt biztosan,de kesƑbb kizĂĄrt,hogy mĂĄsodlagos terhelĂ©sekkel ugyanazt Ă©rnĂ©d el,mintha direkt edzenĂ©l is rĂĄjuk.

2021. mĂĄrc. 14. 16:02
Hasznos szĂĄmodra ez a vĂĄlasz?

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabålyzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beållítåsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenƑ anyagok nem minƑsĂŒlnek szerkesztƑi tartalomnak, elƑzetes ellenƑrzĂ©sen nem esnek ĂĄt, az ĂŒzemeltetƑ vĂ©lemĂ©nyĂ©t nem tĂŒkrözik.
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetƑsĂ©gĂŒnkön!