Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek nagyon csúnya, ha...

Szerintetek nagyon csúnya, ha egy nőnek eres a karja?

Figyelt kérdés
1 éve súlyzózok, az utóbbi pár hónapban eléggé kijöttek az erek a vállamtól egész az alkaromig. Felsőtestem szálkás, alig van zsír rajta. De szerintem nő létemre már nem szép. Kezd zavarni. Pedig nem hajtom szét magam. Az alsótestem meg még mindig zsíros.
2021. márc. 11. 20:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Látni kellene.
2021. márc. 11. 20:45
 2/16 anonim ***** válasza:
43%
Nem.Az sokkal csúnyább,ha pl. vagdosásnyomok vagy tűszúrás nyomai fedezhetőek fel rajta.
2021. márc. 11. 20:49
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Alapesetben ha látni egy kicsit az eret (főleg ha leginkább csak edzések után), akkor azzal nincs gond, de nyilván ha már férfias váll van tucatnyi duzzadó érrel az már más kérdés. De az mondjuk már nem naturál kategória úgyse. Tényleg látni kellene, akár más képével példának, mert így nehéz belőni, hogy pontosan mire is gondolsz.
2021. márc. 11. 21:00
 4/16 anonim ***** válasza:
24%

Elég ronda

Egy nő maradjon meg nőnek

2021. márc. 11. 21:01
 5/16 anonim ***** válasza:
62%
Nekem visszataszító ha egy nő eres és szálkás. Ne legyen túl zsíros de a szálkás eres nő taszítóbb, mintha lenne rajta egy kis zsír és nem lenne eres vagy sokkal kevésbé.
2021. márc. 11. 23:04
 6/16 anonim ***** válasza:
86%
Sokkal csúnyább ha a farka eres
2021. márc. 12. 08:49
 7/16 anonim ***** válasza:
50%
4 nek igaza van egy nő maradjon meg nőnek ne úgy nézzen ki mint Schwarzenegger kulája
2021. márc. 12. 08:58
 8/16 anonim ***** válasza:
21%
Elmondjátok, hogy ha megkérdezitek a véleményünket és ha az negatív, akkor miért kell lepontozni? Igen, ronda ha egy nő eres. Bár egy olyan sport szerelmeseitől, akik a teveszart is megeszik ha az izmot növeszt nem is csodálom, ha ez nem baj.
2021. márc. 12. 11:30
 9/16 anonim ***** válasza:

az összkép a fontos, nem csak 2 végtag.

de alapesetben ez inkább előny.

2021. márc. 12. 16:26
 10/16 anonim ***** válasza:
60%
Az összkép a fontos csak van ami rontja azt. Lehet valaki számomra jó nő eresen, csak sokkal jobb lenne nélküle. A hardcore gyúrósokat az se zavarja, ha egy nő férfivá gyúrná magát de nem véletlenül fogant meg a kérdés a kérdező elméjében. A komolyabb gyúrósok szerint nem gáz, mások szerint az. Így is lehet valaki jó nő ettől még, viszont hiába a sok lepontozás, a férfiak nagyrészét zavarná. Minél kevésbé dudorodik ki, annál jobb. Bár gondolom neked kilátszik jobban, különben nem lenne a kérdésed itt. Én azt mondom, hogy abba ne hagyd csak emiatt az edzést de ettől még lepontozás ide vagy oda ez csúnya a legtöbb pasi szerint. És igen, ez a sport arról sazól ma már, hogy bármit csak izmosodjak, így a keményen gyúrósoknak tényleg már az se baj, ha a nő pasivá edzette magát.
2021. márc. 12. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!