Mivel pótoljátok a konditerem hiányát? Èn csak hobbiszinten jártam, de nagyon hiányzik
Nekem is ez a bajom, pár eszközöm van itthon, meg súlyzóim is, de nem az a szint sajnos...😒
Konditeremmel :)
Nálunk most annyi a különbség, hogy a törzstagok nem elől, hanem hátul megyünk be... + csak nappal mert nem égetjük a villanyt.
Kézenállásra alapuló gyakorlatok (még csak falnál), planche variációk, gyűrűn tolódzkodás, húzódzkodás, evezés variációk. Már önmagában ezekkel elég jól lehet fejleszteni a felsőtestet.
Amúgy meg van valamennyi súlyom, kerti műanyag székekből építettem egy "rack"-et, ha lehet annak nevezi :D, onnan veszem ki, így lehet elölguggolni. Felhúzás, merevlábas felhúzás szintén működik. Van egy hiperhajlítóm, mert szerintem azt érdemes végezni, de nem létszükséglet, az már inkább a luxuskategória. Vádlizni lehet lépcsőn, tolódzkodó övvel tudok magamra rakni súlyt és nem kell extra mérnökösködési időt pazarolni a rúddal.
Én már régebben elkezdtem gyűjteni az eszközöket, nem az mondom, hogy ugyanúgy edzek, mint a teremben, de radikálisan nagy változás nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!