Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Chloe Ting “two week shred”...

Chloe Ting “two week shred” edzése működik?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy tényleg látható lesz-e a változás?

2021. márc. 9. 21:35
 1/5 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nem lesz. 2 hét az nudli ilyen dologban. 2 hónap? Az már reálisabb lenne. Plusz eleve, csinálhatsz bármit, ha nem eszel normálisan, akkor semmi nem fog változni.

Napi 10 km futással is lehet hízni és tv előtt ülve, csokit zabálva is lehet fogyni.

2021. márc. 9. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
85%
Két hét alatt? Persze! Az összes testépítő hülye, hogy éveket szenvednek nehéz súlyok emelgetésével, mikor két hét alatt is elérhetnék a jó formát.
2021. márc. 9. 21:40
 3/5 anonim ***** válasza:
88%
A youtube-on található edzések titka nem abban rejlik, hogy az ő gyakorlatait csinálod és 2 hét alatt csodásra edzed magad, hanem abban, hogy amennyiben kitartóan csinálod és rákapsz az ízére, a rendszeresség hatására javulást veszel észre magadon, ami annak is köszönhető, hogy jobb esetben motivál az edzés arra, hogy az étkezésedre is odafigyelj kicsit és ezek összeadódnak és ettől lehet változást észlelni. Persze ez nem nagy mértékű, de ha kitartóan folytatod az edzéseket és folyamatosan kihívás elé állítod a testedet, akkor előbb vagy utóbb, de meglesz a várva várt hatás. Így teljesen mindegy, hogy kinek az edzéseit követed mindaddig, amíg a gyakorlatokat helyesen végzed, rendszeresen, és olyat, amit örömmel csinálsz.
2021. márc. 14. 01:04
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. márc. 14. 12:55
 5/5 anonim válasza:
Szia! Ct-nek nemrég végeztem a 2 hetes programjával és nagyon meg vagyok elégedve! Kilóra nem változtam csak 1,5kg de látszatban sokkal jobban nézek ki! Igaz nem olyan iszonyú nagy eredmény mint yt-on egyesek de szerintem hatásos és főleg annak örülök hogy már jobban bírom az edzéseit:D A honlapján vannak finom receptek ajánlom őket nagyon:)
2021. ápr. 6. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!