Homokora alak? Rettenetesen nagy onbizalomhianyban szenvedek. Mit csinaljak?
Nincs egyaltalan egy kicsi onbizalmam se ez ezen valtoztatni szeretnek mert nem birok mar igy elni szoval kerlek csak rendes valaszokat irjatok.
Nagyon szeretnek "homokora⌛" alakot, biztos tudjatok mire gondolok:szep, ferek, feszes fenek, kerek combok, has stb.
Nekem sajnos kicsi fenekem es egyaltalan nem szep es az a baj hogy nem is kerekedik ki. Pl ha oldara fekszek es felhuzom a labam erzem hogy a fenekem nem kikerekedik hanem ilyen bemelyedes feleseg van a fenekem mind ket oldalan. Emlekszek egy fiu egyszer azt mondta hogy olyan alaku a fenekem mint a kocka xd.
Meg olyan hely is van ahol halvany feher csikok vannak ami ha jol tudom a gyors fogyas miatt lettek.
Segitsetek, irjatok barmit ami bevalik etrend, milyen gyakorlatokat vegezzek, mennyit, hogy stb stb.
Segitsetek kerlek mert en igy nagyon meguntam elni!!
Hat figyelj, egeszsegedre!
En orvendek hogy jol erzed magad a borodben de en tenni szeretnek azert hogy valahogy elfogadjam magam mert annyira de annyira beleuntam ebbe az önutalatba. Ugyhogy ha tudsz segiteni ird le, ha meg nem akkor az ilyen megjegyzeseket tartsd meg magadnak kerlek :/
"de en tenni szeretnek azert hogy valahogy elfogadjam magam mert annyira de annyira beleuntam ebbe az önutalatba"
Hát ez pont azt bizonyítja, h nem tudod magad elfogadni. Tényleg óriási marhaság a celebekhez, implantált, kokszos fitness babákhoz igazodni.
Az izom naturalban a nehéz súlyos, kevés ismétléses alapgyakorlatoktól nő. Guggolás és társai. Étrendet találsz a neten, azt most nem írom le.
Irigylem a problémádat!
Te hány éves vagy, hogy ebböl generálsz sorstragédia kérdést? Ez a kérdés kiírás olyan bicskanyitogató, hogy nem lehet rá normalisan válaszolni. Nézz már szét kicsit a világban, milyen sorsok vannak!
Kérdező, a női test szakértője vagyok, kívülről belülről. Legfontosabb tanácsom, ne stresszelj rá. Kizárt, hogy ne lehessen egy normálisabb fajta tested ha odateszed magad. Oké, nem insta cica test de azért egy jobbféle. Ha kinyitnak a termek 1-2 hónap múlva, addig nem nagy gáz ha nem edzel súlyzókkal. Rendes edzés kéne fehérjedús ételekkel. A rendes edzés az guggolás, kitörés, ilyenek. Nyilván nem csak lábra és seggre kell gyúrni. Régen nekem is erős testképzavarom volt, igaz most is van de gyengébb. Pont ma láttam meg egy régi képemet és kiderült, hogy az arcom sokkal kevésbé zsíros, mint amilyennek régen tűnt.
Ha kell segítek priviben is.
nem értem a 7-es miért lett lepontozva! utolsó mondatból "Segitsetek kerlek mert en igy nagyon meguntam elni!" kiderül, hogy a kérdező egy elkényeztetett p.ina akinek mindent a segge allá tettek és nincs jobb dolga.
kérdező a háborúban tudod hogyan éltek az emberek? pl a zsidók a gettókban? Dolgoztak reggeltől estig, végig nézték ahogy meghalnak a rokonaik, éheztek, sokan az ágyból nem tudtak felkelni a vitamhiánytól ahol megették őket a tetvek és még ők sem mondták azt hogy "meguntak elni"
Gondolkozz már egy kicsit, értékeld amid van, szégyeld magad!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!