Milyen nagyon egyszerű alkalmazások vannak az edzéstervem és a fejlődésem nyomonkövetésére?
Figyelt kérdés
Én magam szeretném magyarul beleírni, hogy milyen gyakorlatot csinálok, és edzésenként hány sorozatot és ismétlést végzek. Erre esetleg valami táblázatkezelő applikáció lenne a legegyszerűbb?2021. márc. 5. 11:18
2/7 A kérdező kommentje:
Nem akarok füzettel meg tollal sétálgatni a súlyok közt, így is a törölközőt, vizet, meg a telefont bőven elég ide-oda vinni.
2021. márc. 5. 11:34
3/7 anonim válasza:
Szia!
A legegyszerűbb megoldás:
Füzet, toll, hibajavító, számológép, ceruza, radír, vonalzó, sorkiemelő, postitek, tűfilcek, színes ceruzák, filctollak.
Szerintem ennyi eszköz elég lesz hozzá, bocsánat ha valamit kihagytam, most hirtelen ennyi jutott eszembe.
5/7 A kérdező kommentje:
Az Excel alkalmazása nyert. Legalábbis ma kipróbáltam, beleírtam az edzéstervet, a következő oszlopokba pedig elkezdem írni a súlyokat és az ismétléseket.
2021. márc. 6. 13:57
6/7 anonim válasza:
Kérdező! A #3-mas válaszhoz mit szólsz?
7/7 A kérdező kommentje:
Nem rossz tipp, ha lemerül a telefonom, biztos kipróbálom á-tól cettig.
2021. márc. 6. 22:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!