Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annyira halálos járvány ez,...

Annyira halálos járvány ez, hogy úgy kell kontaktkutatással meg telefonos nyomonkövetéssel az embereket összefogdosni ki a pozitív?

Figyelt kérdés

Annyira komoly a helyzet, hogy aki a saját lábán ment tesztelni, és pozitív lett, mikor megkapja a papírt róla, ő a világ legrosszabb embere, mert a papírjára a pozitív van írva.

de előtte még elsétált a tesztállomásra,ha nem kapja kézhez a papírt, azt se tudja mi van éli az életét tovább.

Normál emberek életét így teszik tönkre hogy bekényszerítik a karanténba, ha meg elhagyod, annyit fizetsz amit két év alatt sem tudnál összespórolni?

2020. nov. 8. 09:00
1 2 3 4 5
 1/45 A kérdező kommentje:

Sok fészbúk poszton olvastam ilyet, sajnos van ilyen.

Ezért fogalmazódott meg bennem ez a kérdés.

2020. nov. 8. 09:01
 2/45 anonim ***** válasza:
21%
Ez az első járvány amit tesztekkel kell bizonygatni, különben mindenki tudná, hogy csak influenzásak a "kovidosok". :D
2020. nov. 8. 09:04
 3/45 anonim ***** válasza:
31%
Egyre nyilvánvalóbb, hogy semmi sem igaz a mindmeghalunk-propagandából.
2020. nov. 8. 09:08
 4/45 anonim ***** válasza:
42%

Igen, "Annyira halálos járvány ez" !!!

Ezidaig: nagyjából 1,24 millio ember halt bele. Neked ez nem tunik eleg halalosnak?

Csak nálunk itt Magyarorszagon, jelenleg naponta meghal 100 ember. Erted? Naponta!

2020. nov. 8. 09:23
 5/45 Koplárovics Béci ***** válasza:
45%

A kontaktkutatás (és a tesztelés) célja az, hogy megtalálják és időben elkülönítsék a fertőző embereket a közösségtől. Dehát ezt kettő alatti IQ-val nem nagyon lehet megérteni, ott már sokkal egyszerűbb elfogadni és elbagatellizálni az egészet.

"Normál emberek életét így teszik tönkre hogy bekényszerítik a karanténba"

Akinek az életét egy 10-14 napos karantén teszi tönkre, annak csak kifogás, hogy az tette tönkre... Bármilyen más betegség miatt is simán hiányozhat ennyit valaki a munkahelyéről...

"ha meg elhagyod, annyit fizetsz amit két év alatt sem tudnál összespórolni?"

A legtöbb szabály megszegésénél van valamilyen büntetés. Tudom, ő csak a karantént hagyja el (és potenciálisan megfertőz valakit). Csak egy hülye szabályt szeg meg. Ennyi erővel nézzünk el minden szabályszegést.

Kívánok szép napot és sok szenvedést az elkapott "influnzátokkal".

2020. nov. 8. 09:24
 6/45 anonim ***** válasza:
65%

Ez a járvány nem azért veszélyes, mert magas a halálozási aránya, hanem mert túlterheli az egészségügyi rendszert.

Tegyük fel, hogy létezne egy vírus, amibe senki nem halna bele, ha egy évig ellátnák a kórházban, de az emberek 10%-a belehalna, ha nem látnák el. Ma magyarországon a kórházi ágyak számát felülről becsülhetjük 100000-rel.

Tehát bekerül a lakosság 10%-a kórházba 950 000 fő akikből 850 000 fő meghal, ha viszont egy millió fő alatt tartod a fertőzötteket, minden évben, akkor senki nem hal meg.

Kb. ez történik most is. Azt mondják, hogy a fertőzött emberek 5%-a súlyos eset, ha elérjük a kórházi személyzet teljesítőképességének a végét, akkor minden új súlyossá váló eset új halottat jelent, míg addig csak minden x. ember halt bele.

Tehât, ha a 9,5 millió fő egyszerre megbetegedne, annak 5%-a 450 000 ember beteg lenne, akik nagy részét nem tudnánk ellátni. Sokkal több halott lenne ellentétben a mostani, ha jól tudom, 2 000 fő alattival. A szerencsénk, hogy sikerült széthùzni a járványt, becslések szerint 1 millió főn már túl vagyunk, decemberre meglesz a 2 millió fő.

Az, hogy a kormány jogi és pénzügyi diplomával akarja megmondani, hogy hogyan kéne egy egészségügyi válságot kezelni, és nem hallgat a MOK-ra, ne keverjük azzal, hogy nem veszélyes a vírus.

2020. nov. 8. 09:25
 7/45 anonim ***** válasza:
85%
Páromnak a héten lett pozitív a tesztje, szombaton volt a mintavétel. Hogy betartja-e a karantént, az csak rajta múlt. Az orvos javaslatára én ugyanúgy mentem dolgozni. Szerdán lett eredmény, hogy pozitív, mondta, hogy aznap még nem vagyok karanténba, maradjak a melóhelyen, majd másnap már ne menjek. Szal elmentem nagybevásárlást tartani. Péntekén hívtak, hogy mi a teendo, meddig van karanténba, mondtam hogy csak azzal a kontakttal foglalkoznak, aki vele lakik, munkahely stb. már senkit sem érdekel. Le is tagadhatta volna, h velem él, de nem tette. Így keddig én is karanténba vagyok. Egyszer sem jöttek ellenőrizni, határozatot meg semmit sem kaptunk
2020. nov. 8. 09:27
 8/45 anonim ***** válasza:
27%
A pánik terheli túl az egészségügyi rendszert ez jól látható volt az olaszoknál és ez kezd kibontakozni nálunk is.
2020. nov. 8. 09:29
 9/45 anonim ***** válasza:
74%
#8: a pániktól hogyan kerülsz kórházba?
2020. nov. 8. 09:33
 10/45 anonim ***** válasza:
77%

#7: a példád bizonyítja, hogy ellenőrizhetetlenné és befolyásolhatatlanná vált a járványt, vagyis elszabadult.

Innentől kedve orosz rulett, ki mikor fertőződik meg.

2020. nov. 8. 09:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!