Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annyira halálos járvány ez,...

Annyira halálos járvány ez, hogy úgy kell kontaktkutatással meg telefonos nyomonkövetéssel az embereket összefogdosni ki a pozitív?

Figyelt kérdés

Annyira komoly a helyzet, hogy aki a saját lábán ment tesztelni, és pozitív lett, mikor megkapja a papírt róla, ő a világ legrosszabb embere, mert a papírjára a pozitív van írva.

de előtte még elsétált a tesztállomásra,ha nem kapja kézhez a papírt, azt se tudja mi van éli az életét tovább.

Normál emberek életét így teszik tönkre hogy bekényszerítik a karanténba, ha meg elhagyod, annyit fizetsz amit két év alatt sem tudnál összespórolni?

2020. nov. 8. 09:00
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
19%

Úgy látszik demens is vagy. Vagy ha csak hazudozol össze vissza, legalább tarts ki egy verzió mellett.

“ Egy szóval sem mondtam, hogy egészségügyis vagyok, mivel nem vagyok az”

“ Mint mondtam, én nem netről tájékozódom, es mint írtam, benne dolgozom :)”

“ Vagy talán azok, akik benne dolgoznak es pontosan tudják, mi a helyzet”

Esetleg névvel is meg tudsz osztani egy hiteles posztot, vagy csak egy kiretusált valamit ami ilyen lenkei féle csoportokban terjednek?

[link]

2020. nov. 8. 21:18
 42/45 Lazy Lover ***** válasza:
45%
41 videót vagy fotót kérek akkor elhiszem már itt le buktak. [link]
2020. nov. 8. 21:52
 43/45 anonim ***** válasza:
70%
41, aha, vagyis szerinted egyetlen egy szakma létezik, ami a coviddal kapcsolatban érintett? :) ne égesd már magad folyamatosan
2020. nov. 8. 21:54
 44/45 anonim ***** válasza:
Oké akkor emgint a szokásos vita ahogy látom, nem mintha bármit számítana a dolog kapcsán, hisz a döntésekbe beleszolasa nem sok embernek van.
2020. nov. 8. 23:46
 45/45 Steelwasp79 válasza:
29%
4/44.... Amúgy is még halnak naponta többen is mint százan. Akit elüt az autó, már arra is ráhúzzák a covid leplet....
2020. nov. 9. 22:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!