Annyira halálos járvány ez, hogy úgy kell kontaktkutatással meg telefonos nyomonkövetéssel az embereket összefogdosni ki a pozitív?
Annyira komoly a helyzet, hogy aki a saját lábán ment tesztelni, és pozitív lett, mikor megkapja a papírt róla, ő a világ legrosszabb embere, mert a papírjára a pozitív van írva.
de előtte még elsétált a tesztállomásra,ha nem kapja kézhez a papírt, azt se tudja mi van éli az életét tovább.
Normál emberek életét így teszik tönkre hogy bekényszerítik a karanténba, ha meg elhagyod, annyit fizetsz amit két év alatt sem tudnál összespórolni?
Most olvastam végig mindet.
Egy külföldi országban élek, van ismerősök között három egészségügyi dolgozó.
A kórházaknál a halottas dolgokat itt is mondták ismerőseim, akik ott dolgoznak.
Nekem is vannak ismerőseim között eü. dolgozók és ők mondják, hogy ....
A kipontozott helyre bármi beírható. A vírusos betegekkel foglalkozók viszont azt írják ... na, őket keressed a neten.
“Benne dolgozom”
Persze haver, a tudomány topikban meg fizikus is vagy.
“ Miért hiszi itt minden ovis, hogy ezt az oldalt 10 ember használja és minden kérdés alá ugyanazok írnak?”
Nem hiszem azt hogy ugyan az vagy, csupán hogy te is hasonlóan csökkent értelmű vagy. Az ovis színvonal az az, hogy képtelen vagy bármivel is érvelni, csak azt hozod fel “érvként”, hogy te egészségügyes vagy. Persze, én meg Orbán Viktor vagyok, cáfold meg. Naponta terjednek futótűzként igazi egészségügyi dolgozók kétségbeesett bejegyzései, hogy napokig nem alszanak és nincs már szabad ágy a covidosoknak. A magyar orvosi kamarának is megvan az elég határozott véleménye a vírusról. Én inkább nekik hiszek, meg amit az ismerősi körömben látok hogy mit művel velük a vírus. Nem a gyk-s hülyegyereknek, aki látott egy gödény vagy lenkei videót a yútubon aztán írkál hogy ő egészségügyi dolgozó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!