Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Annyira halálos járvány ez,...

Annyira halálos járvány ez, hogy úgy kell kontaktkutatással meg telefonos nyomonkövetéssel az embereket összefogdosni ki a pozitív?

Figyelt kérdés

Annyira komoly a helyzet, hogy aki a saját lábán ment tesztelni, és pozitív lett, mikor megkapja a papírt róla, ő a világ legrosszabb embere, mert a papírjára a pozitív van írva.

de előtte még elsétált a tesztállomásra,ha nem kapja kézhez a papírt, azt se tudja mi van éli az életét tovább.

Normál emberek életét így teszik tönkre hogy bekényszerítik a karanténba, ha meg elhagyod, annyit fizetsz amit két év alatt sem tudnál összespórolni?

2020. nov. 8. 09:00
1 2 3 4 5
 31/45 A kérdező kommentje:

Most olvastam végig mindet.

Egy külföldi országban élek, van ismerősök között három egészségügyi dolgozó.

A kórházaknál a halottas dolgokat itt is mondták ismerőseim, akik ott dolgoznak.

2020. nov. 8. 14:04
 32/45 Koplárovics Béci ***** válasza:
43%
Ahapersze. Miért mindig a gyengébb értelmi képességű emberek hisznek az ilyen összeesküvés-elmélet alapú dolgokban, mint a "nincs is vírus", "pénz kapnak érte, ha beírják hogy covidos volt", és társai? Mármint úgy értem, hogy akik valóban gyengébb értelmi képességűek, de ők azt hiszik magukról, hogy nagyon-nagyon okosak.
2020. nov. 8. 14:40
 33/45 anonim ***** válasza:
54%
Vagy talán azok, akik benne dolgoznak es pontosan tudják, mi a helyzet, kedves Béla :) tudod van, aki nem a mediából tájékozódik, hanem a való világból
2020. nov. 8. 14:45
 34/45 anonim ***** válasza:
38%

Nekem is vannak ismerőseim között eü. dolgozók és ők mondják, hogy ....

A kipontozott helyre bármi beírható. A vírusos betegekkel foglalkozók viszont azt írják ... na, őket keressed a neten.

2020. nov. 8. 14:52
 35/45 anonim ***** válasza:
55%
Mint mondtam, én nem netről tájékozódom, es mint írtam, benne dolgozom :) innentől tárgytalan a fröcsögésed
2020. nov. 8. 15:10
 36/45 anonim ***** válasza:
22%

“Benne dolgozom”

Persze haver, a tudomány topikban meg fizikus is vagy.

2020. nov. 8. 18:56
 37/45 anonim ***** válasza:
69%
Fizikus? Nem, sosem voltam fizikus. Miért hiszi itt minden ovis, hogy ezt az oldalt 10 ember használja és minden kérdés alá ugyanazok írnak? Ez vmi fétis?
2020. nov. 8. 18:57
 38/45 anonim ***** válasza:
25%

“ Miért hiszi itt minden ovis, hogy ezt az oldalt 10 ember használja és minden kérdés alá ugyanazok írnak?”

Nem hiszem azt hogy ugyan az vagy, csupán hogy te is hasonlóan csökkent értelmű vagy. Az ovis színvonal az az, hogy képtelen vagy bármivel is érvelni, csak azt hozod fel “érvként”, hogy te egészségügyes vagy. Persze, én meg Orbán Viktor vagyok, cáfold meg. Naponta terjednek futótűzként igazi egészségügyi dolgozók kétségbeesett bejegyzései, hogy napokig nem alszanak és nincs már szabad ágy a covidosoknak. A magyar orvosi kamarának is megvan az elég határozott véleménye a vírusról. Én inkább nekik hiszek, meg amit az ismerősi körömben látok hogy mit művel velük a vírus. Nem a gyk-s hülyegyereknek, aki látott egy gödény vagy lenkei videót a yútubon aztán írkál hogy ő egészségügyi dolgozó.

2020. nov. 8. 20:11
 39/45 anonim ***** válasza:
66%
Egy szóval sem mondtam, hogy egészségügyis vagyok, mivel nem vagyok az :) Mit is várunk olyantól, aki csak azt látja meg, amit látni akar, fel sem fogja,ami az orra előtt történik. Panikolj csak be, mert az ismerőseidnek felment a láza 39 fokra és köhécselnek :) nagyon egyedi tünet, ilyennel még sosem találkozott senki
2020. nov. 8. 20:30
 40/45 anonim ***** válasza:
40%
2020. nov. 8. 20:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!