Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az mennyire gáz ha egy szabály...

Az mennyire gáz ha egy szabályos húzódzkodás sem megy? Egy átlag ember mennyit tud?

Figyelt kérdés

Nem vagyok sem túlsúlyos, sem nagyon vékony.

176 cm magas vagyok, 65 kg. 15% a testzsír indexem, még egy kevés izom is látszik rajtam...

23 éves férfi vagyok.

2-3 éve még simán tudtam csinálni 50 húzódzkodást, hasonló alkattal, úgy hogy szintén nem edzettem és mozogtam szinte semmit (ahogyan most sem)...

Most az előbb megpróbáltam egy gerendán húzódzkodni (basic pull up) és nagy nehezen kettő darab ment.

Most eléggé elment az életkedvem is emiatt...

Elhatároztam, hogy szeretnék tudni ismét 50-et, de nem tudom, hogy hogyan álljak neki a gyakorlásnak...

Illetve, egy átlagos ember kb. mennyit tud?

2021. márc. 2. 03:47
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

A világrekord 51, 1 perc alatt!!!

Egy csomó magyar Street Workoutos is tud csinálni, akár 100-az, természetesen nem 1 perc alatt.

Amúgy ma átmentem egy barátomhoz, akinek van ajtófélfára helyezhető rúdja, sajnos nem számoltam teljesen mert azt hittem Ő számolja de 20-25 ment, az tuti.

Szóval megnyugodtam.

Azt el tudom képzelni, hogy nem teljesen szabályosan csináltam régen, bár a fejemet feljebb emeltem mint ez a guiness rekorder csóka .

2021. márc. 2. 17:33
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
újabb kamukérdés
2021. márc. 2. 19:27
 13/16 anonim ***** válasza:
71%

65 kilósan?

Ugye az világos,hogy 65 kilót felhúzni nem ugyanaz,mint 90 et?

A streetworkoutosok amit csinálnak az lendültből való bohóckodás.Nem becsülöm le,de az nem csak az eröről szól.

A húzódzkodasnak az a lényege hogy lassan fel áll föle,lassan le teljesen nyújtott alsószakaszig.

Már ha az erőmérés lenne a lényege a kérdésnek.

2021. márc. 2. 20:44
 14/16 Metionin ***** válasza:
90%
Én vékony csaj vagyok, 2 éve 1 db-ot tudtam, most meg 4-et :D vicces módon fekvőtámasz ugyanígy :D
2021. márc. 2. 21:03
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
50 biztos nem ment szabalyosan egy huzamba.. ha meg pihensz kozte akk kezd elorol a szamolast... Am szerintem emberfuggo. En mindig tudtam vagy 10et, miota edzek foleg lehuzok vagy + sullyal huzockodok.
2021. márc. 3. 04:59
 16/16 anonim ***** válasza:
57%
Hááát szerintem elég gáz egy férfinek főleg h csak 65 kg vagy. Nekem a bnőm is többet tud. De ha 2-3 eve nem edzel semmit akkor megeshet. Mondjuk nekem mar altalanosba is jolment
2021. márc. 3. 05:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!