Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Honnan tudhatom, hogy mikor...

Honnan tudhatom, hogy mikor kezdjek bele egy ovatosabb tomegelesbe? (Nem tudom mennyi a testzsirom)

Figyelt kérdés
2021. febr. 28. 19:09
 1/3 anonim ***** válasza:

Vannak a Googlen olyan képek amelyek hozzávetőlegesen megmondják mekkora a testzsír százalékod

Ennél többet nem tudok mondani egyenlőre

Függ attól hogy mennyi

2021. febr. 28. 20:37
 2/3 anonim ***** válasza:

Belenézel a tükörbe, rágondolsz, hogy lenne rajtad még 5-10kg zsír. Jól éreznéd magad még úgy? Ha igen, akkor tömegelj. Illetve jól éreznéd-e magad, ha most szálkásítanál és a végére mondjuk egy zsír és izom nélküli "ropi" lennél (ha kevés izom van most rajtad). Van olyan aki 15% testzsírnál már rosszul van magától, van olyan aki simán 20%-nál is jól érzi magát a bőrében.

Egyébként nem tudunk semmit rólad, hogy van-e rajtad izom, hány kg vagy, milyen magas, eddig szinten tartás volt vagy diéta. Rengeteg összetevője van amellett, hogy részben szubjektív a dolog.

2021. febr. 28. 21:01
 3/3 A kérdező kommentje:
Lany vagyo egyebkent. Megneztem netes kepeken es ugy erzem a ketto kozott vagyok, tehat olyan ~23% korul lehet. Csak az a baj ugy erzem hogy szalkasitashoz tul vekony vagyok, mert ennel vekonyabb mar nem igazan szeretnek lenni, de elzsirosodni meg nagyon nem szeretnek, mert a hasam most tetszik, de lehetne izmosabb a combom, fenekem.
2021. febr. 28. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!