Lábedzéshez otthonra milyen kiegészítők vannak súlyon kívül?
Sziasztok!
Vettem magamnak dechatlonból egy edzőkeretet, hogy majd otthon edzek, de barátnőm felhomályosított arról, hogy ő viszont ezzel nem tud lábazni.
Vannak itthon ilyen gumiszalagjai, meg ilyen glutebandjei (gumiszalag, de szövetes, ami jobb, MO-n nem kapható sehol, más fajta), meg egy ferdepad. Alapvetően guggolni tudna ilyen karton vizekkel vagy velem a nyakában.
De ezen kívül van még valami értelmes kiegészítő, amit be lehetne szerezni és segít annyit, mint nekem tolódzkodásban, evezésben satöbbiben egy ilyen multifunkciós keret?
Mert linkelt egy ilyet a nagysasszony:
de ezzel 1 db feladatot lehet csinálni és videók alapján még ahhoz is kevés (nincs súly, a rugó nem feltétlen elég).
Valami multisabb dolgot keresek lábhoz, mert arra nem nagyon vágom az edzést (és láb alatt a láb és segget értem).
Mindkettonek hivjak es helyes meghatarozas mert nem csak tolodzkodni lehet es nem csak huzodzkodni. Mind a kettot lehet, sot akar fekvozni (ami vegulis tolodzkodas xd), trinyozni alacsonyan (ami vegulis tolodzkodas), vagy pl merulo trinyozni (ami vegulis tolodzkodas) :D
M1
Talan kicsit szerencsesebb lett vna tolodzkodot irnom :)
Ja vagom hogy nem tul jo ez a cucc, en is azt irom h max vmi hasznosabb kene, ha van.
Gondoltam ha van ez a dekás mell-bic-tric-hatra, csak van vmi labra is.
De ha nincs nincs. Mert ugye guggolni, kitorni gepek nelkul is lehet, sot vadlizni is, meg ott a bootybands meg a gumikotelek. (De fekvozni meg trinyozni, kezenallva fekvozni, mell tarogatni csuszos ronggyal stb is vegulis :D)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!