Ha erős szeretnék lenni akkor mindenképp izmos leszek?
Figyelt kérdés
Bocsánat az idétlen kérdésért. Nőként nem szeretnék kigyúrt lenni, de azért jó érzés lenne, ha tudnám, hogy nem vagyok gyenge.
Gondolom amíg nem versenyszerűen űzöm az edzést addig nem leszek testépítő alkat igaz?
2021. febr. 17. 23:18
11/12 anonim válasza:
Igen,ezzel egyetértek. Én is ezért írtam,hogy nőként nem lesz kigyúrt. Amelyik nő már tényleg kigyúrt,az koxos. Nyilvánvaló.
12/12 anonim válasza:
Nezz meg pl egy bikinimodellt. Eleg sok sulyzos edzest csinalnak es van amelyik nem is gyenge (nohoz kepest). De eggyel feljebb egy athletic physiques csaj azert mar odabasz. De ott mar van kemia. Figurerol nem is beszelve de az mar nem noies. Csajkent termeszetes modon nem leszel tul izmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!