Ha nem fogsz enni rendesen akkor egy bizonyos szintig tudsz sulyban fejlodni amivel nem leszel kigyúrt, de mégis érdekes lesz hogy mekkoraval tudsz szeriazni. Persze ne gondolj nagy durranásra, de azért na :D
2021. febr. 17. 23:33
2/12 anonim válasza:
Ez nem úgy működik, hogy elkezdesz edzeni, aztán hopp véletlen kigyúrt lettél. Abban évek munkája és szigorú diéta van.
Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy elmehetsz-e kapálni, de csak óvatosan, mert nem akarsz milliomos lenni :)
2021. febr. 17. 23:43
3/12 anonim válasza:
Nőként lehetetlen doppingszer nélkül "kigyúrtnak" lenni, szóval ettől félni nem kell. Kicsit definiáltabb lesz pár izom.
2021. febr. 17. 23:44
4/12 anonim válasza:
Erősödni tudsz úgy is, hogy nem nő annyival az izomtömeg. Az erőszint nem egyenesen arányos az izomtömeggel.
Mellesleg elhiheted, hogy nem leszel kigyúrt pillanatok alatt, csak azért, mert elkezdtél edzeni. Nőként végképp nem. Helyes étkezéssel, edzéssel és pihenéssel is hosszú évek alatt és rengeteg befektetett energiával lesz valaki ,,kigyúrt". Ez kb olyan kategória, mint a zsírszövetből izomszövet dolog... Sokan elhiszik, mégis egy hatalmas baromság.
2021. febr. 17. 23:47
5/12 anonim válasza:
Ahhoz cucc kell h egy csaj tul izmos legyen. Nincs tesztoszteron csak osztrogen..
2021. febr. 18. 07:28
6/12 anonim válasza:
Nem mindig jár együtt. Van aki vézna de erős, de fordítva is. Illetve az erő relatív. Lehet az is erő hogy elversz egyszerre 2 embert de az is hogy kinyomsz 150 kg-t.
2021. febr. 18. 15:37
7/12 anonim válasza:
Vigyaznod kell nagyon!Én is elmentem parszor es hoppá hirtelen kigyúródtam az is.en ba...ameg!
2021. febr. 18. 19:34
8/12 anonim válasza:
Miért is pontozzátok le a jó válaszokat? Szerhasználat nélkül LEHETETLEN "túl" izmosnak lenni. Egyszerűen nincs elég tesztoszteron az izomnövekedéshez. Jobb alak lehet, feszesebb izmok lehet, de kigyúrtnak lenni nem lehet! Bármit is csinálsz.
2021. febr. 18. 20:09
9/12 anonim válasza:
8. Valaszolónak: Ha Te voltál az 5.is,akkor gondolom azért lettél lepontozva,mivel csak félig igaz,amit írtál. A nők szervezetében is van tesztoszteron,ahogy a férfiakéban is ösztrogén,csak jóval kevesebb.
2021. febr. 18. 20:11
10/12 anonim válasza:
az nem én voltam, tudom hogy van, de egyszerűen nem elég a látható izomnövekedéshez, tehát "kigyúrt" se lehet lenni. A színpadon a nők azok cuccosok, ha valaki attól fél, még a bikini kat-ban is...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!