Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Scitec megateszt, van itt aki...

Scitec megateszt, van itt aki jelentkezett már itt?

Figyelt kérdés

Vagy aki részt vett rajta az évek során? Én jövőre jelentkezek, idén sajna izomszakadas miatt kihagyom, mert mire felépülök lehet, hogy el fogják kezdeni.

De egy elkeserítő dolog az egészben, hogy a scitec termékeit kellene tesztelni, hogy ki mire jut velük, de nincs dopping teszt, na most akkor itt lényegében az fog dönteni, ki tud jobb minőségű cuccot szerezni és mennyit bír magába nyomni... És ez nekik jobban megéri mivel el tudják adni a termékeiket, hiszen mutatnák, hogy ez a csávó is csak ezektől lett ekkora :D

Nektek vélemény?

2021. febr. 16. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
64%
Nyilvánvaló bohóckodás.
2021. febr. 17. 06:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Jövőre nem lesz, ez 2-3 évente szokott lenni, de az is lehet hogy ismét várnak több évet is...

Én a 2018-asra jelentkeztem, behívtak a 150 bejutott közé, de végül nem mentem el mert volt más dolgom :D

Ha nem vet fel annyira a pénz, akkor menj jelentkezz, markold fel a kb 30 ezer forint értékű tápkieget, és add el.

Amúgy naturalba is eljuthatsz a döntőig, nézd vissza a 2015-18as képeket, sok natural is van!

De fixen a koxosok nyernek, ezzel jobb ha tisztában leszel...a nyertes srácok kb mageteszt döntőről ment versenyezni olyan jó formában voltak.

Ha szeretnél szerepelni stb akkor neked találták ki ezt az egészet, és még ingyen tápkieg is van.

Ha neked nyűg a kamera elé állni, és nem vagy igazán rászorulva erre cuccokra akkor szerintem nincs sok értelme, főleg ha sokat is kell utaznod...

Amúgy is edzeni fogsz, ha van megatesz, ha nincs :D

A sérülésedhez jobbulást kívánok!

2021. febr. 17. 21:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!