Milyen ételeket szabad fogyasztanom illetve nem szabad, hogy elérjem azt, hogy kockás(abb) legyen a hasam? 18 éves fiú vagyok, kb 170 cm és kb 50-60 kg.. Ha ez számít
Pont ugyanilyen magas vagyok. Az 50-60 kg az azért tág fogalom jelen esetben. Egyébként ekkora súlynál nekem kockás volt a hasam.
Alapvetően a lényeg a kalória deficit, de te bőven ehetnél, mivel konkrétan vékony vagy. Ha most elkezdesz egy szálkásító vagy szinten tartó étrendet, semmit sem fogsz fejlődni.
Esetleg van képed magadról? A felsőtestedről? Mert a leírás alapján a tzs-d alacsony, szóval itt arra gondolok, hogy te látod magad másképp, mint ahogy valójában kinézel.
Mi az, hogy kb 50-60kg? Nincs egy mérleg amin meg tudod mérni magad vagy legalább a legutóbbi iskolai/orvosi méréshez viszonyítani a mostani fizikumodat?
Én inkább azt javasolnám (ha tényleg ilyen ötvenpár kg vagy), hogy növeld az izomtömeget rendes étrenddel és amikor kicsit izmosodtál, kérdés szempontjából főleg hasra, akkor utána diétázz kalória deficittel. Mert ha kb nem létező hasizmod van, akkor lehet anorexiás leszel mire neked megfelelően látod a kockákat. Úgy meg sok értelme nincs a kockás hasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!